FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
19 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Apple iPhone 3Gs Smartphone (8,9 cm (3,5") skärm, pekskärm, 3 megapixel kamera, 16/32GB intern lagring) svart/vit
Apple iPhone 3Gs 32GB svart
Möt den snabbaste och mest kraftfulla iPhone någonsin. iPhone 3GS har videoinspelning, röstigenkänning, upp till 32GB lagringsutrymme och mer.
Den snabbaste iPhone någonsin.
Det första du kommer att märka är hur snabbt iPhone 3GS-programmen startar. Webbplatser visas på några sekunder och du kan öppna e-postbilagor snabbare. Optimerad prestanda och en förbättrad 3D-grafikprocessor ger också otrolig spelprestanda. Faktum är att allt du gör med iPhone 3GS är upp till dubbelt så snabbt och mycket mer direkt.
Video
Nu kan du spela in, redigera och dela videor direkt från din iPhone 3GS. Gör VGA-videor av hög kvalitet i stående eller liggande orientering. Trimma materialet genom att välja start- och slutpunkter. Och visa den sedan för andra via e-post, i ditt MobileMe-galleri, lägg upp den på YouTube eller synkronisera den till din Mac eller PC via iTunes.
3 megapixel kamera.
Den nya 3-megapixelkameran med autofokus tar också fantastiska bilder. Och den har en praktisk ny funktion: du trycker bara på skärmen för att fokusera på vad du vill.
Röst.
Röststyrning känner igen namnen från dina kontakter och känner till musiken på din iPod. Så ring ett telefonsamtal eller spela en låt. Säg bara vad du vill. Kompass.
Med sin inbyggda digitala kompass kan iPhone 3GS visa dig vägen. Använd den nya Compass-appen eller upplev hur den automatiskt justerar kartan i den riktning du tittar.
Klipp ut, kopiera och klistra in.
Klipp ut, kopiera och klistra in text och foton – även mellan program. Och du kan till och med kopiera bilder och innehåll från webben och använda dem någon annanstans.
Liggande tangentbord.
Behöver du mer utrymme att skriva? Rotera iPhone till liggande för att arbeta med ett större tangentbord i Mail, Meddelanden, Anteckningar och Safari. Nyheter.
Skicka meddelanden med text, video, foton, ljud, plats och kontaktinformation. Du kan till och med ta ett foto eller en video
Söka.
Sökte, hittade. Med Spotlight kan du söka i alla dina kontakter, e-postmeddelanden, kalendrar och anteckningar samt hela din iPod.

Tillgänglighet.
iPhone 3GS erbjuder funktioner för att hjälpa personer med syn- och hörselnedsättning. Dessa funktioner inkluderar VoiceOver-skärmläsaren, zoom, vit-på-svart-skärmalternativ, monoljud och mer.

Internet-internetdelning.
Surfa praktiskt taget var som helst på Internet. För nu kan du ansluta din iPhone till din Mac-bärbara dator eller PC och använda den som ett modem. Internetdelning är för närvarande inte tillgängligt i vissa länder. Ytterligare information finns tillgänglig från respektive mobiloperatör.

Röstmemo.
Spela in en idé, ett memo, ett möte eller vad du vill med den nya appen Röstmemon och dela den sedan med andra.

Nike + iPod.
IPhone levereras med Nike+ iPod-stöd. Packa helt enkelt in din Nike+ iPod-sensor (säljs separat) i dina Nike+-skor och börja träna.

Aktier.
Aktieappen på iPhone visar dig aktiemarknadsdiagram, detaljerad information och till och med aktuella rubriker för det lager du väljer. Och när du roterar iPhone ser du ännu mer detaljerad information.
"Enheterna slås på / av och testas för LCD-funktionalitet. Enheterna levereras inkl. batteri och bakstycke.

Ström på / av testad innebär att enheterna kontrolleras för att se om de kan slås på. Dessutom testas LCD-skärmen.

Om hela numret på modellen inte finns i lager uppnås antalet bitar genom att öka med andra modeller av samma prisklass eller högre prisklass.
Eftersom jag också gör detaljhandel på Ebay och Amazon till mycket högre priser kan detta hända.

Detta erbjudande riktar sig uteslutande till professionella återförsäljare. Försäljningen sker som en särskild vara uttryckligen utan garanti eller retur.
Försäljning med undantag för någon garanti Ingen minskning, konvertering eller inlösen.Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.