Sök efter varor -
Professionellt sök efter erbjudanden från hela världen

Beställningsinformation om priser på varor från en utvald region i världen, med fullständiga kontaktuppgifter för företag, exakta specifikationer för varorna och samarbetsvillkor.

1 499,00 SEK +DDV
Beställ tjänsten

*Priset gäller för sökningar inom Europeiska unionen. Priset för sökning av varor utanför Europeiska unionen bestäms individuellt för varje beställning.

Spara i ett paket!

Denna tjänst är en del av företagspaketen. Genom att köpa det i ett paket kan du få fler alternativ och spara
Få reda på mer

Vad är produktsökning?

Sökning efter varor sker genom aktiv kommunikation med Merkandi-partners, verifiering av internationella databaser och personliga kontakter med våra experter från utländska marknader. Vi använder utländska sociala medier, internetforum och branschdatabaser.


Tummen upp-ikonen
Effektivitet ​

Vi samarbetar med producenter, distributörer och grossister i 150 länder

Ikon med paket
Flexibilitet

Du väljer vilket av de presenterade erbjudandena som motsvarar dina förväntningar

Pengar ikon
Sparande

Vi kommer att söka efter varor i enlighet med specifikation och prisklass, vilket kommer att spara tid och pengar

Analys på surfplattan i lagret

Köp varor utomlands till ett bättre pris!


Vilka är fördelarna med varusökningstjänsten:

 • Tidsbesparande - du kommer att få en redo rapport som innehåller alla nödvändiga parametrar för de varor du letar efter tillsammans med fullständiga kontaktuppgifter för entreprenören
 • Spara pengar - den valda produkten kommer att vara mycket billigare än den identiska produkten som finns tillgänglig på den lokala marknaden,
 • Fördel gentemot konkurrenterna - beställ varor som inte är tillgängliga på den lokala marknaden, vilket gör att ditt företag kan sticka ut från konkurrenterna,
 • Nya verksamhetsområden – bygg nya affärsrelationer med partners från hela världen.

Planera din säljstrategi - vi hittar sortimentet!


Många års erfarenhet av att övervaka över 200 tusen. handelstransaktioner som genomförs runt om i världen gör det möjligt för oss att förbereda erbjudanden som bäst motsvarar dina förväntningar.

Diagramanalys

Beställ en produktsökning på Merkandi nu

Ange ett företagsnamn eller för- och efternamn
Ange skatteregistreringsnumret
Gå in på gatan
Vänligen skriv in ditt postnummer
Gå in i staden

Har du redan ett konto? logga in

Har du några frågor? Lämna dina uppgifter.
Vi kommer att kontakta dig!

Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Var god skriv in din e-postadress

FAQ

Hur kommer den utarbetade rapporten att innehålla?
I rapporten kommer du att få information om priser för de angivna varorna från en utvald region i världen, tillsammans med företagens kontaktuppgifter, samt exakta specifikationer och villkor för samarbete. Rapporten kommer att innehålla 5 erbjudanden från olika leverantörer. Om vi hittar fler erbjudanden kommer vi även att förse dig med deras offerter, utan extra kostnad.
Garanterar vi tillgängligheten för de valda varorna?
Leverantören ger oss ett erbjudande i god tro och vi förutsätter att han har varorna i lager vid avsändningstillfället. Vår uppgift är att hitta en leverantör och få ett erbjudande och i detta avseende ger vi 100% nöjdhetsgaranti.
Vilket språk kommer rapporten att utarbetas på?
Den viktigaste informationen som behövs för att beställa varorna kommer att förberedas på engelska. Å andra sidan kommer långa beskrivningar relaterade till villkoren i kontraktet, själva kontraktet, tekniska specifikationer att göras tillgängliga på det språk som de utarbetades på av leverantören av varorna. Merkandi kan översätta sådana dokument till valfritt språk mot en extra avgift.
Tar Merkandi ut en provision?
Vi tar ingen provision på transaktioner mellan köpare och säljare. Den enda kostnaden för kunden är kostnaden för att köpa varuhämtningstjänsten.
Hur mycket tid har jag på mig att använda tjänsten?
Om du har ett konto på Merkandi är tjänsten tillgänglig på obestämd tid. Du kan använda den köpta tjänsten under hela giltighetstiden för ditt konto på Merkandi. Om du inte är Merkandi-användare är tjänsten tillgänglig 12 månader från aktiveringsdatumet.
Hur använder du tjänsten?
Det är mycket enkelt att använda tjänsten:
 1. Du gör din beställning och betalning
  Du beställer helt enkelt tjänsten och gör betalningen.
 2. Du fyller i serviceformuläret
  När som helst när du äger ett annonskonto (eller 12 månader efter köpet om du inte har något konto) fyller du i ett formulär med uppgifter om det objekt du söker efter.
 3. Du får en lista över leverantörer
  Inom tre arbetsdagar får du en lista över leverantörer som har de varor du söker.

Du behöver hjälp?