FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
17 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White G13 rörlampor - full pall med 1250 enheter

6,91 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1250 stycken
Tillgänglig kvantitet
32000 stycken
Land
Lettland
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Osram
Leveranstid
14 dagar
Sista genomförande
för 4 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Upptäck effektiviteten och kvaliteten hos Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White-lampor, som nu finns i en mängd på 1250 enheter. Dessa rörformade glödlampor är designade för kommersiellt och industriellt bruk och ger ett skarpt, kallt vitt ljus vid en färgtemperatur på 4000K.

Varje glödlampa har en standard G13-sockel och mäter 590 mm i längd, vilket gör dem lämpliga för en rad olika belysningsarmaturer. Som en produkt från Osram, en välrenommerad tillverkare inom belysningsbranschen, kan du förvänta dig konsekvent prestanda och hållbarhet från LUMILUX-familjen.

Med en total tillgänglig kvantitet på 32 000 enheter är vi utrustade för att hantera grossistbeställningar med effektivitet. Oavsett om du har ett lager för storskaliga installationer eller löpande underhållsbehov är vårt lager redo att uppfylla dina krav.

Den beräknade leveranstiden sträcker sig vanligtvis över 1 vecka för de flesta europeiska länder, även om detta kan variera. Vi strävar efter att tillhandahålla en smidig och bekväm leveransprocess anpassad till de specifika behoven på din plats.

För eventuella frågor om betalningsalternativ är vårt team redo att hjälpa dig. Vi strävar efter att göra transaktionsprocessen så smidig som möjligt och se till att du kan fokusera på de kvalitetsbelysningslösningar du söker.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.