FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
21 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

För köpare

#1 grossisthandelsplattform för köpare. De bästa erbjudandena på varor från hela världen. Överlager, artiklar i slutet av serien och mycket mer. Upp till 90% billigare

Vad är Merkandi?

Merkandi är en internationell grossistportal som kopplar samman grossistköpare med säljare. På Merkandi hittar du en mängd olika produkter i stora mängder från leverantörer från hela världen. Detta är en plattform för entreprenörer som letar efter möjligheter att köpa grossistvaror till de bästa priserna.

Mer än 100 000

användare

Mer än 1 200

kommentarer

Mer än 150

världens länder

Upptäck en värld av grossisthandel med Merkandi

På Merkandi vet vi att framgång inom partihandel kräver tillgång till de bästa erbjudandena och pålitliga affärspartners. Det är därför vi har skapat en plattform för köpare som erbjuder många fördelar:

Obegränsat antal förfrågningar

Vi gör det möjligt att skicka förfrågningar till grossister utan begränsningar, via kontaktformuläret och direkt via e-post.

Bekväm produktsökmotor

Vi erbjuder en avancerad sökmotor, tack vare vilken du snabbt hittar den produkt du letar efter.

Bekväm kontohanteringspanel, kontakter, erbjudanden och data

Vi erbjuder en professionell kundpanel, tack vare vilken det är enkelt att hantera meddelanden, favoritgrossister eller erbjudanden.

PREMIUM
Tillgång till grossistens svarta lista

Vi förser PREMIUM-kunder med en svart lista över oärliga företag som har lurat sina kunder. Dessa företag ingår inte i Merkandis lista över grossister.

Synliga kontaktuppgifter för grossister

I våra erbjudanden och i databasen över grossister presenterar vi fullständiga kontaktuppgifter för säljarna - adress, telefonnummer, webbplatsadress.

Dagligt nyhetsbrev med nya grossisterbjudanden från hela världen

Varje dag skickar vi till din e-postadress de senaste erbjudandena med varor till marknadens bästa priser.

PREMIUM
Tillgång till kommentarer om grossister

Vi förser PREMIUM-kunder med ett kommentarsystem om grossister, vilket gör det möjligt för dem att läsa åsikter om enskilda leverantörers tillförlitlighet.

Tillgång till aktierbjudanden från 150 länder runt om i världen med rabatter på upp till -90%

Vi gör det möjligt för dig att nå unika erbjudanden för varulager från hela Europa, Asien och USA.

Registrera dig idag och köp billigare!

Gå med i gruppen med över 100 000 nöjda användare

Kommentarer om Merkandi

Det vill säga hur våra användare betygsätter oss

mycket pålitlig och mycket punktlig Jag har redan beställt flera gånger och har varit i formatet så många gånger jag behövt. Jag får alltid erbjudanden som jag är intresserad av.


Andrei Constantin Buraga

Intressant portal, enkel att använda, för närvarande användbar speciellt för utländska kontakter, kundsupport är snabb och mycket hjälpsam.


Andrea Brillo

För oss är Merkandi en mycket viktig distributionskanal och förvärv av nya kunder. Vi respekterar fullt ut det faktum att Merkandi är den viktigaste B2B-plattformen för vårt företag.


Vito Brockmann - TecLot Onlinehandel

Fördelar för köpare

Hela världen till hands

På den internationella grossistplattformen Merkandi samlar vi producenter och grossister främst från Europa, men även från Asien och USA. Vår community är en växande grupp av producenter, grossister, handelsförmedlare, distributörer och butiksägare som varje dag erbjuder eller vill köpa nya och begagnade, renoverade eller skadade varor. Vårt främsta mål är att göra det lättare för handlare att hitta pålitliga affärspartners, etablera kontakt med dem och i slutändan bedriva ett fruktbart samarbete.

För användare som är intresserade av att köpa erbjuder Merkandi tillgång till en internationell databas över grossister som specialiserat sig på försäljning av vanliga produkter och lagervaror - det är grossistkvantiteter av mycket billiga produkter från produktionsöverskott, lageröverskott, varor från konsumentretur, slutförsäljning serieprodukter, t ex säsongsförsäljning, samt utrustning efter utställning och efteruthyrning, samt varor från avveckling av butiker, grossister, lager och olika industrianläggningar.


En omfattande databas med verifierade handelsföretag

Efter att ha registrerat och betalat för en årsprenumeration får användaren tillgång till en omfattande kontaktdatabas med grossister (adresser, telefonnummer, företagshemsidor) som säljer vanliga produkter samt lager- och outletvaror.

Varje grossist på Merkandi verifieras genom att kontrollera dess trovärdighet av våra anställda. Tack vare detta får användare av handelsplattformen Merkandi tillgång till verifierade företag och ökar därmed säkerheten för transaktioner. Alla som vill publicera sitt erbjudande på Merkandi är föremål för verifiering.


Komplett information på ett ställe

Tack vare plattformen behöver användare som är intresserade av att köpa billiga produkter från en specifik bransch eller sortiment av varor inte lägga timmar på långa och ofta fruktlösa sökningar efter grossister på webbplatser. Efter att ha loggat in på Merkandi och klickat på "Grosshandel" får de en lista över verifierade företag som handlar med grossist-, lager- eller vanliga varor både i Europa och runt om i världen.

Varje grossistkort innehåller information som ska underlätta för köparen att kontakta och köpa de produkter som säljaren erbjuder. Denna information inkluderar bland annat: former för leverans av varor, betalningsmetoder för köpta varor eller språk som du kan kontakta grossisten på. PREMIUM-kontoanvändare ser också åsikter som andra köpare gett till grossister. Detta är en form av sammanfattning av transaktioner av köpare som rekommenderar eller avråder från samarbete med en given grossist.

Registrera dig idag och köp billigare!

Gå med i gruppen med över 100 000 nöjda användare

Avancerad sökmotor

En tydlig webbpresentation och en lättanvänd sökmotor möjliggör snabb och intuitiv sökning efter lämpliga affärspartners och produkter. Således kan listan endast omfatta grossister från det land som användaren valt, t ex grossister från Tyskland, grossister som endast erbjuder produkter från en utvald bransch eller underbransch (t.ex. kläder, barnprodukter, varor från företagsavveckling) eller en given produktgrupp , t.ex. nya produkter, renoverade varor.

I sökmotorn kan du även smidigt och snabbt sortera grossister efter antalet erbjudanden de har, eller sortera erbjudanden efter pris eller datum då de lades till. Det är också möjligt att endast visa de grossister som erbjuder varor på begäran. Sökrutan är ett avancerat verktyg som begränsar sökningen efter nyckelord, till exempel: välkända varumärken eller produkter.


Brett utbud av produkter

På handelsplattformen Merkandi har användarna också tillgång till en tydlig presentation av erbjudanden organiserade i kategorier och underkategorier. Nya aktieerbjudanden läggs ut varje dag. I beskrivningen av erbjudandet tillhandahåller grossister detaljerad information, till exempel information om pris, tillgänglig kvantitet varor, lägsta beställningsbelopp, betalningsmetoder och leveransvillkor. Tack vare detta kan användare snabbt få detaljerad information om de billigaste erbjudandena på den europeiska marknaden.

Dessutom erbjuder Merkandi-plattformen bland annat: formulär som gör det enklare att kontakta den utvalda grossisten, ett personligt nyhetsbrev med information om de bästa erbjudandena, viktiga förändringar av webbplatsen och kampanjer samt hjälp av en flerspråkig kundtjänstavdelning, öppen från måndag till fredag.

Sammanfattningsvis stödjer Merkandi grossisthandelsplattform att bygga ett nätverk av affärskontakter. Det gör det lättare att hitta pålitliga grossister som erbjuder lager från branschen som köparen är intresserad av, och möjliggör även snabb och enkel kontakt med grossisten och köp av produkter till marknadens bästa priser.

Merkandi i världen

Länder där vi verkar med våra kunder

 

150 länder

Vi har erbjudanden och användare från så många som 150 länder

34 domäner

Vi har så många som 34 språkversioner av vår plattform

Hundratusentals erbjudanden

Ett sortiment av alla kategorier från grossister från hela världen

Registrera dig idag och köp billigare!

Gå med i gruppen med över 100 000 nöjda användare

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.