FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

För köpare

Registrera ett konto idag och köp billigare!

Grundläggande information

Våra användare skapar enkelt och bekvämt kontakter med grossister på Merkandi, där de köper olika varor upp till 60% -80% billigare.

För köpare erbjuder Merkandi-plattformen en omfattande databas över beprövade handelsföretag från Tyskland, Polen, England, Österrike, Nederländerna, Frankrike, Schweiz, Italien, Spanien, Grekland, Ryssland, Tjeckien, Turkiet samt USA, Rumänien, Irland, Indien, Belgien och många andra.

Vi utvecklar ständigt Merkandi-plattformen och utökar dess räckvidd till nya målländer, tack vare vilket antalet erbjudanden på webbplatsen ständigt växer.


Merkandi
i antal

Mer än 100 000

användare

Mer än 1 200

kommentarer

Mer än 150

världens länder

För köpare betyder detta en sak - ännu mer beprövade källor för att köpa varor från alla branscher - kläder, skor, elektronisk utrustning, datorer, bärbara datorer, livsmedel, drycker, kosmetika, parfymer, hushållskemikalier och många fler.

Oavsett vilken produkt du letar efter - Merkandi erbjuder en databas med grossister, producenter och distributörer från Europa och hela världen, samt tiotusentals grossisterbjudanden.

Hur får man åt dem?

Det räcker att registrera ett konto på Merkandi för att nå utvalda företag på några sekunder och kontakta dem för mer detaljerad information eller erbjudanden, diskutera samarbetsdetaljer eller beställa varor.

Gå med oss ​​idag och köp billigare
Registrering
Här är fördelarna för köpare på Merkandi-portalen:
Obegränsat antal förfrågningar

Vi gör det möjligt att skicka förfrågningar till grossister utan begränsningar, via kontaktformuläret och direkt via e-post.

Bekväm produktsökmotor

Vi erbjuder en avancerad sökmotor, tack vare vilken du snabbt hittar den produkt du letar efter.

Bekväm kontohanteringspanel, kontakter, erbjudanden och data

Vi erbjuder en professionell kundpanel, tack vare vilken det är enkelt att hantera meddelanden, favoritgrossister eller erbjudanden.

Tillgång till grossistens svarta lista

Vi förser PREMIUM-kunder med en svart lista över oärliga företag som har lurat sina kunder. Dessa företag ingår inte i Merkandis lista över grossister.

Synliga kontaktuppgifter för grossister

I våra erbjudanden och i databasen över grossister presenterar vi fullständiga kontaktuppgifter för säljarna - adress, telefonnummer, webbplatsadress.

Dagligt nyhetsbrev med nya grossisterbjudanden från hela världen

Varje dag skickar vi till din e-postadress de senaste erbjudandena med varor till marknadens bästa priser.

Tillgång till kommentarer om grossister

Vi förser PREMIUM-kunder med ett kommentarsystem om grossister, vilket gör det möjligt för dem att läsa åsikter om enskilda leverantörers tillförlitlighet.

Tillgång till aktierbjudanden från 150 länder runt om i världen med rabatter på upp till -90%

Vi gör det möjligt för dig att nå unika erbjudanden för varulager från hela Europa, Asien och USA.

Kommentarer om Merkandi

Jag är väldigt glad. Denna plattform hjälpte mig att växa mitt företag. Tack Merkandi. Jag tror inte att jag hittar en bättre portal någonstans. Jag väljer bara Merkandi igen.

Dmitrij Popov

Vi gillar den här handelsplattformen väldigt mycket. Vi kommer att arbeta närmare med din webbplats sedan 2019. Och vi hoppas på många kunder och distributionspartners.

Sonia Adzami

Bra plattform för affärer .. Tack vare Merkandi har vi etablerat några värdefulla affärskontakter. Entreprenörsbetygssystemet är också användbart. Det är värt att besöka här!

Mariusz Żarkowski
Video om Merkandi

Vi välkomnar dig till att se på vår korta video där vi förklarar hur vår grossistplattform - Merkandi fungerar. Du lär dig hur du med hjälp av vår portal kan du spara upp till 60-80% på inköp av varor till din butik.


Fördelar för köpare

Merkandis internationella grossisthandelsplattform samlar grossister och producenter främst från Europa, men också från Asien och USA. Vårt samhälle är en stängd men varje dag växande grupp producenter, grossister, handlare, distributörer och butiksägare som erbjuder eller vill köpa varor från lager, fogdauktioner, överskottsproduktion eller försäljning. Dess huvudmål är att göra det enklare för handlare att hitta pålitliga affärspartner, skapa kontakt med dem och i slutändan - fruktbart samarbete.

 

För användare som är intresserade av att köpa erbjuder Merkandi tillgång till en internationell databas med grossister som specialiserat sig på försäljning av bland annat lager - det här är grossistmängder av mycket billiga produkter från överskottsproduktion, lager, varor från konsumentens avkastning, slutet av serien, lagerlager, t.ex. från säsongsförsäljning, samt utrustning efter utställning och efterhyrning, samt varor från likvidation av butiker, grossister, lager och olika industrianläggningar.

Merkandi-plattformen, tack vare en tydlig presentation av produkter i katalogen och en lättanvänd sökmotor, möjliggör en snabb och intuitiv sökning efter både produkter och lämpliga affärspartners.

Tillgång till kontaktinformation för verifierade grossister som erbjuder lager. Efter att ha registrerat sig på webbplatsen och betalat den årliga prenumerationen får användaren tillgång till en omfattande databas med kontaktgrossister (adresser, telefonnummer, webbplatser och e-postadresser från företag) som handlar med försäljning av vanliga produkter samt lager- och försäljningsvaror. Tack vare plattformen tvingas användare som är intresserade av att köpa billiga produkter från en specifik bransch eller produktsortiment inte spendera många timmar och ofta fruktlöst söka grossister på webbplatser. Efter att ha loggat in på vår webbplats, efter att ha klickat på "Partihandel", kommer en lista över beprövade företag som handlar med grossistlager eller vanliga varor att presenteras. Varje lager på Merkandi verifieras, vilket består i att kontrollera dess trovärdighet av våra anställda. Tack vare detta kan alla användare av Merkandi-handelsplattformen vara säkra på att de endast handlar med fysiskt befintliga företag som verkligen säljer lager, butiker eller överskott. Alla som vill publicera sitt erbjudande på Merkandi måste kontrolleras.

Dessutom innehåller kortet för varje grossist information som syftar till att göra det lättare för köparen att kontakta och köpa de produkter som säljaren erbjuder. Denna information gäller bland annat former för leverans av varor, betalningsmetoder för de köpta varorna eller språk där du kan kontakta grossisten. PREMIUM-kontoanvändare ser också yttranden till grossister av andra köpare.

För din bekvämlighet finns det på Merkandi-webbplatsen också en avancerad sökning efter grossister. Och så är det bara grossister från det land som användaren har valt ut på listan, till exempel grossister från Tyskland, grossister som endast erbjuder produkter från en utvald industri eller underindustri (grossister som erbjuder t.ex. kläder, barnvaror, varor från likvidation av företag) eller en viss varugrupp till exempel nya produkter, renoverade varor (så kallade refurbished). Det är också möjligt att endast visa de grossister som erbjuder varor på begäran.

Tillgång till produktkatalogen, sorterade i kategorier och underkategorier. Nya lagererbjudanden varje dag. Tack vare Merkandi handelsplattform kan dess användare få detaljerad information om de billigaste erbjudandena på den europeiska marknaden inom en timme. I beskrivningen av erbjudandet tillhandahåller grossisterna detaljerade uppgifter som hjälper användare att fatta ett köpbeslut, till exempel information om priset, mängden tillgängliga varor, minimibeloppet eller om betalningsmetoder och leveransvillkor. Denna information gör det möjligt för köparen att jämföra och välja det bästa erbjudandet på marknaden.

För att minska risken för onlineinköp erbjuder Merkandi-plattformen sina användare åtkomst till kontaktdatabasen endast för tidigare verifierade grossister. Dessutom har webbplatsen ett kommentarssystem, som är en samling information om grossister. Dessa kommentarer är en form av transaktionsöversikt av köpare som rekommenderar eller avråder samarbete med en viss grossist.

Merkandi-plattformen erbjuder också kontaktformulär för att underlätta kontakten med den utvalda grossisten, ett nyhetsbrev med information om nya erbjudanden, viktiga förändringar på webbplatsen, kampanjer och assistans från kundserviceavdelningen, öppen från måndag till fredag.

Sammanfattningsvis stöder Merkandi grossistplattform för att bygga ett nätverk av affärskontakter. Det gör det lättare att hitta pålitliga grossister som erbjuder lager från industrin av intresse för köparen, och möjliggör också snabb och enkel kontakt med grossisten och inköp av produkter till marknadens bästa priser.

Gå med oss ​​idag och köp billigare
Registrering
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.