FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
20 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

För säljare

#1 grossisthandelsplattform för säljare. En plattform, världsomspännande täckning. Många verktyg och många fördelar

Vad är Merkandi?

Merkandi är en internationell grossisthandelsplattform som samlar grossister, distributörer, importörer och exportörer verksamma inom grossistbranschen.

Vår plattform verkar på europeiska och globala marknader, är tillgänglig på många språk och låter dig snabbt nå kunder som är intresserade av permanent samarbete vid leverans av pallar eller containrar med varor.

Mer än 100 000

användare

Mer än 1 200

kommentarer

Mer än 150

världens länder

Upptäck World Trade och öka din försäljning med Merkandi

På Merkandi förstår vi att framgången för grossistförsäljare beror på tillgång till de bästa affärsverktygen. Det är därför vi har skapat en plattform för säljare som erbjuder många fördelar:

Främjande av dina erbjudanden i hela Europa

Vi bryr oss om räckvidden - vi placerar dina produktannonser på Google, i det sociala medianätverket etc.

Flerspråkig beskrivning av ditt företag

Vi översätter din företagsbeskrivning till alla plattformsspråk

Import /Export av CSV-, XLS-, XML-varor

Vi ger möjlighet att placera hela kataloger över dina produkter med ett enda musklick.

Ditt företag i den internationella katalogen

Vi placerar ditt företag på den internationella listan över grossister och tillverkare.

Offentliggörande av ett obegränsat antal erbjudanden

Vi tillåter dig obegränsad publicering av erbjudanden med foton och produktlistor.

Hjälp från en personlig konsult

Vi erbjuder dig support och möjlighet att rådgöra med din rådgivare via telefon, e-post, LiveChat.

Nya, begagnade, renoverade och skadade varor

Vi ger dig en plats där du kan lägga upp erbjudanden om produkter från olika källor.

Ett konto - hela världen

Vi placerar dina erbjudanden på alla dedikerade sidor på nyckelmarknader, på köparens modersmål.

Inga ytterligare försäljningsavgifter

Du betalar endast för prenumerationen, inga dolda avgifter eller transaktionsprovisioner – hos oss maximerar du din vinst.

Registrera dig idag och börja sälja

Gå med i gruppen med över 100 000 nöjda användare

Kommentarer om Merkandi

Det vill säga hur våra användare betygsätter oss

Mycket nöjd i allmänhet. Mycket bra plattform för grossister och etc .... bara lite missnöje i början på grund av företagets dokument, är fortfarande mycket bra, jag gillar det mycket.


paulo barreto

Bra ställe, otroligt många erbjudanden. Hjälpsamt och vänligt stöd. Perfekt ställe för grossister och affärsmän. Om någon letar efter en plats att odla sin verksamhet genom att köpa produkter till specialpriser, är det här platsen!


Ewelina Żurawska

Ända sedan jag stötte på den här webbplatsen och prenumererade som premiummedlem har jag varit så glad och nöjd att mina pengar aldrig var slöseri. Allt är riktigt här, verifierade användare och fantastiska tjänster. Jag känner mig så säker och bekväm att söka och handla på denna plattform. Jag kommer alltid att förnya min premiumprenumeration på merkandi.com


Jonathan Abuka

Fördelar för säljare

Hela världen till hands

På den internationella grossisthandelsplattformen samlar vi producenter och grossister främst från Europa, men även från Asien och USA. Vår community är en växande grupp av producenter, grossister, handelsförmedlare, distributörer och butiksägare som varje dag erbjuder eller vill köpa nya och begagnade, renoverade eller skadade varor. Vårt huvudsakliga mål är att göra det lättare för handlare att hitta pålitliga affärspartners, etablera kontakt med dem och i slutändan bedriva ett fruktbart samarbete.

För användare som är intresserade av att köpa erbjuder Merkandi tillgång till en internationell databas över grossister som specialiserat sig på försäljning av vanliga produkter och lagervaror - det är grossistkvantiteter av mycket billiga produkter från produktionsöverskott, lageröverskott, varor från konsumentretur, slutförsäljning serieprodukter, t ex säsongsförsäljning, samt utrustning efter utställning och efteruthyrning, samt varor från avveckling av butiker, grossister, lager och olika industrianläggningar.


Komplett och pålitlig säljarprofil

Efter att ha registrerat och betalat årsprenumerationen och godkänt positiv verifiering utförd av våra anställda, får grossisten statusen som säljare. Sedan har han tillgång till databasen över grossister som publicerar försäljningserbjudanden, och han har även ett säljarkonto, med vilket han kan lägga upp hur många annonser som helst för sina varor.

Alla som vill publicera sitt erbjudande på Merkandi är föremål för verifiering. Säljaren kan sedan presentera sitt företag på plattformen på många språk, med fullständiga kontaktuppgifter: adress, e-post, telefonnummer, länk till den officiella webbplatsen och en beskrivning av verksamheten. Tack vare detta ökar det förtroendet och erkännandet bland internationella kunder.


Bekväm produktförsäljningspanel

Varje grossistkort innehåller information som ska underlätta för köparen att kontakta och köpa de produkter som säljaren erbjuder. Denna information inkluderar bland annat: former för leverans av varor, betalningsmetoder för köpta varor eller språk som du kan kontakta grossisten i. Den intuitiva och funktionella säljarpanelen låter dig enkelt lägga till, hantera och marknadsföra erbjudanden. Erbjudandets kvalitetsindikator låter dig optimera attraktionskraften för individuella erbjudanden.

Med hjälp av en funktionell meddelande- och beställningslåda kan de som är intresserade av att köpa de visade varorna etablera direkt affärskontakt med säljare och enkelt upprätthålla permanenta affärsrelationer. Merkandi tar inte ut någon provision på försäljning, vilket innebär att grossisten genererar vinst utan marginal eller extra avgifter.

Registrera dig idag och börja sälja

Gå med i gruppen med över 100 000 nöjda användare

Gratis nyhetsbrev för köpare från 150 länder

Erbjudanden är det viktigaste här. Både Merkandi-användare och partihandelsintresserade som har bekräftat sin prenumeration på det kostnadsfria nyhetsbrevet informeras varje dag om nya produkter och de bästa erbjudandena på plattformen. Produkter som läggs upp på plattformen presenteras alltså regelbundet för tusentals potentiella köpare, vilket ökar chansen att snabbt hitta en köpare. Genom att ange utvalda kategorier och produktgrupper när du prenumererar på nyhetsbrevet kan du få erbjudanden perfekt anpassade efter dina behov.

Prenumeranter på det flerspråkiga nyhetsbrevet får också information om viktiga förändringar på webbplatsen och kampanjer. Erbjudanden som presenteras på Merkandi-plattformen är synliga för alla internetanvändare, men för att se kontaktuppgifterna till den grossist som utfärdar erbjudandet måste du registrera dig på Merkandi.


Avancerad statistik, besök på företagsprofilen och erbjudanden

Tack vare tillgång till avancerad statistik har säljaren på Merkandi insyn i effektiviteten av sina erbjudanden. Den observerar data som antalet visningar av erbjudanden och profiler och kan även kontrollera antalet följare av profilen eller erbjudandena. Trafikanalys gör att grossisten bättre kan anpassa sin försäljningsstrategi.

Tack vare flerspråkiga produktbeskrivningar når erbjudanden en bred grupp av kunder från olika länder och säljaren får ännu fler besökare och har en ännu större räckvidd bland potentiella kunder. Dessutom tar varje dag ett team av Merkandi-specialister hand om försäljningen och populariteten för grossisternas erbjudanden, till exempel genom att moderera erbjudanden. Som användare av plattformen kan grossisten även räkna med hjälp av den flerspråkiga kundtjänstavdelningen, öppen från måndag till fredag.

Sammanfattningsvis hjälper Merkandi grossisthandelsplattform säljare att bygga ett nätverk av affärskontakter. Det gör det lättare att hitta pålitliga grossistkunder som är intresserade av produkter från Säljarens erbjudande i branschen, och möjliggör även snabb och enkel kontakt med dem och försäljning av produkter till konkurrenskraftiga marknadspriser.

Merkandi i världen

Länder där vi verkar med våra kunder

 

150 länder

Vi har erbjudanden och användare från så många som 150 länder

34 domäner

Vi har så många som 34 språkversioner av vår plattform

Tusentals köpare

En stor grupp människor som är intresserade av att köpa

Registrera dig idag och börja sälja

Gå med i gruppen med över 100 000 nöjda användare

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.