FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
20 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Återbetalningspolicy

Tack för att du valde Merkandi. Vi strävar efter att tillhandahålla utmärkta tjänster och produkter till våra kunder. Ta en stund att bekanta dig med vår återbetalningspolicy, som beskriver villkoren för återbetalningar för våra tjänster och prenumerationer.

1. Återbetalningspolicy, översikt och undantag

Merkandi har en strikt policy för ingen återbetalning för både engångstjänster och prenumerationsplaner.

a. Undantag: Följande undantag gäller när en kund kan vara berättigad till återbetalning:

  • Om tjänsterna inte har tillhandahållits av Merkandi.
  • Om Merkandi har nekat utförande av en tjänst, exklusive nekande av aktivering av försäljningsoptionen.
  • Vid tekniska fel på Merkandis sida som hindrar kunden från att komma åt eller använda tjänsterna.

b. Ej återbetalningsbara scenarier: Kunden är inte berättigad till återbetalning i följande situationer:

  • Brist på svar från en av parterna eller tjänsteleverantörer av någon anledning, till exempel: bristande svar på ett meddelande, en skickad beställning eller ett köperbjudande.
  • Stöter på problem med någon part som deltar i transaktionen.(Merkandi är inte mellanhand i transaktioner. Eventuella krav mot en part i transaktionen bör lösas direkt med grossisten och/eller köparen)
  • Kundens åsiktsändring efter att tjänster har aktiverats.
  • Efter att kunden har använt Merkandis tjänster på något sätt, till exempel: få tillgång till leverantörens kontaktuppgifter, ta kontakt med alla tillhandahållna medel, använt varusökningstjänsten och inte fått förväntade resultat.

2. Automatisk förnyelse av prenumeration

Vissa av våra prenumerationsplaner är inställda för automatisk fakturering på månads- eller kvartalsbasis. Kunder som är registrerade i dessa planer kommer att debiteras automatiskt enligt den valda faktureringscykeln. Du kan dock säga upp din prenumeration när som helst före nästa faktureringsperiod för att förhindra ytterligare avgifter. Efter att du avslutat kommer du att fortsätta att ha tillgång till prenumerationsfunktionerna fram till slutet av den aktuella faktureringsperioden.

3. Uppsägning av prenumeration

Kunder har möjlighet att avbryta sin prenumeration när som helst i sin instrumentpanel. Om du väljer att säga upp din prenumeration kommer du att fortsätta att ha tillgång till dina Merkandi-kontofunktioner fram till slutet av den aktuella prenumerationsperioden. När prenumerationsperioden är slut kommer du inte längre att ha tillgång till kontot.

4. Blockerade eller avaktiverade konton

Observera att om ett användarkonto har blockerats eller avaktiverats på grund av ett brott mot våra användarvillkor eller policyer, är det inte berättigat till återbetalning.

5. Kontakta oss

För alla frågor, funderingar eller hjälp relaterade till återbetalningar, uppsägningar eller prenumerationsärenden, vänligen kontakta vår kundtjänst. För att kontakta oss, besök kontaktsektionen på vår webbplats.

6. Policyändringar

Merkandi förbehåller sig rätten att ändra, ändra eller uppdatera denna återbetalningspolicy när som helst. Ändringar av policyn kommer att träda i kraft när de publiceras på vår officiella webbplats.

Genom att köpa våra tjänster eller prenumerera på våra tjänster, bekräftar och samtycker du till att följa villkoren som beskrivs i denna återbetalningspolicy.

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.