FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Merkandis historia

 • 2023

  Juli, 2023
  Förslag vid sökning

  Vi implementerar ett enklare söksystem på vår hemsida. Från och med nu, när du anger en fras i sökfältet, kommer systemet att föreslå kategorier, de mest populära taggarna och de mest lämpliga produkterna. Detta gör det enklare att söka och komma till rätt produkter ännu snabbare.

  Beställa produkter

  Handel innebär alltid kontakt med kunden. Ett av de vanligaste problemen är ändlösa samtal med köpare. För att minska antalet utväxlade meddelanden och öka försäljningen inför vi ett produktbeställningssystem med korg. Nu är beställningen enklare och mer intuitiv ur köparens synvinkel, och säljaren får en färdig order.

 • Juni, 2023
  Onboarding av säljare

  Fullständig information om säljaren som betalningsmetoder, leveransmetoder, öppettider etc. bör vara standard. För att säkerställa att varje säljare har en fullständigt ifylld profil har vi implementerat säljare onboarding. Att komplettera uppgifterna kommer att ge färre onödiga förfrågningar från köpare och fler intresserade.

  Ny, bättre och snabbare import av erbjudanden

  Vi har förberett importen av erbjudanden helt på nytt. Nu är det snabbare, enklare och mer intuitivt att använda. Vi hoppas att det växande antalet användare som använder denna modul kommer att kunna lägga till och uppdatera sina erbjudanden ännu enklare.

 • Maj, 2023
  Publicering av erbjudanden – ännu enklare

  Från och med nu tar vi hand om allt på Merkandi. Varje erbjudande kan endast publiceras i en version och vi kommer att översätta det till alla andra. Internationell handel har precis blivit lättare.

  Snabbare, enklare filter och sortering

  Vi har infört ett antal förbättringar av filtren - från och med nu sorteras de efter antalet erbjudanden vi har, vi har underlättat navigeringen till underkategorier och hur snabbt de fungerar. Dessutom har vi implementerat möjligheten att sortera erbjudanden efter pris och datum för tillägg.

 • April, 2023
  Onboarding för köpare

  På Merkandi är erbjudanden det viktigaste. Vi har infört en onboardingprocess som låter användaren välja de kategorier och produktgrupper som intresserar honom, och sedan får han ett nyhetsbrev med erbjudanden perfekt anpassade till hans intressen.

  Förnyelsebara prenumerationer redan på Merkandi

  Vi har implementerat ett nytt, bekvämare sätt att hantera din prenumeration. Från och med nu, för månadsabonnemang, kommer prenumerationsbeloppet att debiteras automatiskt tills det avslutas. Nu är allt ännu enklare.

 • Mars, 2023
  Merkandis verksamhet inom området hållbar utveckling

  Merkandi är en plattform som i åratal fokuserat på försäljning av överskott, avveckling, serieslut etc., det vill säga att motverka slöseri med varor. För att främja denna idé och utbilda allmänheten har vi skapat en särskild undersida som innehåller en rapport om vår verksamhet på detta område.

  Backsektion med en mer relevant uppsättning erbjudanden

  Vi har gjort ändringar i mekanismen som kategoriserar erbjudanden i aktiesektionen. Från och med nu kommer erbjudanden som innehåller en uppsättning noggrant utvalda sökord att dyka upp i detta avsnitt, vilket kommer att bidra till att minska antalet missade erbjudanden och öka antalet unika möjligheter.

 • Februari, 2023
  Produktrabatter är här!

  Från och med nu, varje gång en grossist ändrar priset på en produkt till ett lägre, kommer det att markeras i erbjudandet som en kampanj med en indikation på det nya och gamla priset.

 • Januari, 2023
  Öka försäljningen med kvalitetsindikator

  Vi har introducerat en ny funktionalitet - erbjudandekvalitetsindikatorn, tack vare vilken varje säljare interaktivt kan förbättra sina erbjudanden och, som ett resultat, → försäljning. Indexet sträcker sig från 0 till 100, med en poäng över 85 som indikerar ett erbjudande av hög kvalitet. Vi inbjuder dig att testa funktionen!

  Spara kort för enklare betalningar

  Från och med nu kommer varje användare som någonsin har betalat för en tjänst på Merkandi med kredit- eller betalkort att kunna välja ett sparat kort för nästa betalning.

  Vägbeskrivning till lagret

  Vi har infört en större karta i lagerprofilen, som är mer synlig och läsbar och innehåller en mycket viktig förändring – den har möjlighet att sätta en rutt. Att planera ett besök hos en återförsäljare har aldrig varit så enkelt.

 • 2022

  December, 2022
  Tillgång till grossisterbjudanden utan gränser

  Vi har översatt alla erbjudanden på webbplatsen till alla tillgängliga språk. Tack vare detta kommer alla användare, oavsett språk eller språkversion av Merkandi, att få se samma utbud av erbjudanden för köp. Fler erbjudanden = fler kunder för grossisterna!

  Förbättrad meddelandemodul och svarsfrekvens

  En av de viktigaste delarna i internationella kontakter är e-post. Vi har förbättrat modulen för att göra den lättare att använda och dessutom introducerar vi en ny funktion - indikatorer. Vi kommer att uppmärksamma säljare som svarar på alla meddelanden och gör det så snabbt som möjligt.

 • November, 2022
  Mercandi finns i 6 nya länder!

  Vi följer användarnas och besökarnas behov och lanserar Merkandi på sex nya språk: danska, kroatiska, norska, estniska, finska, slovenska och kroatiska. Nya länder innebär nya affärsmöjligheter för både köpare och säljare.

 • Oktober, 2022
  Mobilversionen är ännu enklare att använda

  Vi har infört ett antal UX- och UI-förbättringar för att göra det ännu enklare, snabbare och roligare att använda Merkandi på mobiltelefoner. Dessutom kommer vi att arbeta med användarpanelen under de kommande månaderna, vilket kommer att ha en direkt inverkan på de befintliga kundernas positiva avslag.

 • September, 2022
  Mercandi ökar farten igen

  Vi har genomfört ett antal förbättringar för att göra plattformen snabbare. Det handlar om allt från optimering av bilder till korrigeringar som gör att utvalda sidor laddas upp till 60% s snabbare. Det har aldrig gått så fort att söka efter nya annonser.

 • Augusti, 2022
  Artificiell intelligens i praktiken

  Vi går in i en ny era. Vi har förbättrat titlarna på erbjudanden med hjälp av artificiell intelligens. AI kommer att ta hand om bättre passande och mer tilltalande titlar för kunderna

  De bästa erbjudandena högre upp på listan

  Vi har infört ett högre positioneringssystem för de mest populära listorna. Från och med nu kommer de bästa erbjudandena att listas ännu högre så att du kan nå dem ännu snabbare!

 • Juli, 2022
  Vi skapar handledningar för att göra det ännu enklare att använda Merkandi

  Vi har skapat den första guiden för att lägga till erbjudanden på plattformen. Den är både grafisk och textmässig och innehåller tips om hur man listar erbjudanden som säljer. Det här är början på en serie material som ska göra det ännu enklare att använda vår plattform.

 • Juni, 2022
  Den nya, bättre sökmotorn är här!

  Vi har infört en ny sökmotor med många fördelar. Den är mycket snabbare, ger mer skräddarsydda sökresultat, är motståndskraftig mot stavfel och kan känna igen variationer i ord. Med den nya sökmotorn är det nu ännu lättare att hitta de produkter du är intresserad av!

 • Maj, 2022
  Vi söker investerare

  Merkandi-plattformen växer från styrka till styrka och får nya användare, säljare och köpare, och våra ambitioner växer i takt med deras behov. Därför söker vi investerare som kan påskynda förverkligandet av vår vision - en grossisthandel som är enkel, allmänt tillgänglig, intuitiv, säker och internationell. Vill du vara en del av denna revolution?
  Skriv till oss

  Vi är på väg att erövra fler marknader

  Vi anser att grossisthandeln inte har några gränser. I vårt uppdrag att koppla samman motparter runt om i världen vill vi förenkla internationell handel och erövra nya marknader. Vi har lanserat ett pilotprogram i arabländerna där vi introducerar plattformen för nya säljare och köpare. Resultatet är en ännu bredare marknad och fler affärspartners för dig!

 • April, 2022
  Ny kontaktkanal för alla besökare - Live Chat

  Hittills har chatt på webbplatsen endast varit tillgänglig för registrerade användare och i utvalda delar av plattformen. Eftersom vi förstår hur komplicerad grossistverksamheten kan vara och hur många frågor som kan dyka upp lanserar vi en chatt för alla besökare.

  Testujemy nowy typ konta - Premium PLUS

  För att möta användarnas behov har vi aktiverat en ny typ av konto på testbasis inom ramen för en kampanj, som förutom ett antal PREMIUM-konto-fördelar har tre tilläggstjänster: Kontroll av motparter, sökning av varor och tillförlitlighetsintyg. Detta är ytterligare ett steg på vägen mot att anpassa våra tjänster till våra kunders behov.

  Nytt Freemium-konto för säljare

  Vi har skapat en ny typ av konto för säljare - FREEMIUM. Från och med nu har nya obeslutsamma säljare möjlighet att utforska Merkandis potential utan några förpliktelser.

 • Mars, 2022
  Nya betalningsformer för Merkandi-tjänster

  Vi har lanserat ytterligare två betalningsmetoder som våra användare har efterfrågat - Apple Pay och Google Pay. Dessa nya, snabba och enkla formulär kommer att påskynda betalningsprocessen.

 • Februari, 2022
  Förbättra kommunikationen

  Vi har satt som mål att kommunicera med våra användare på bästa möjliga sätt.

  Processen börjar redan vid registreringen och här har vi infört en rad utbildningsmeddelanden om Merkandi och de tjänster vi erbjuder. Detta är ett litet steg mot att förbättra vår plattform och ett stort steg mot att göra meddelandet enklare, mer intuitivt och överskådligt.

 • Januari, 2022
  Avdelningen för drift

  På grund av våra användares växande behov har kundtjänstkontoret utvecklats till en operativ avdelning.

  Vi håller på att bygga upp ett team av de bästa experterna med bred kompetens för att kunna ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt och för att göra dem nöjda. Allt detta för att våra anställda ska bli mer kompetenta och kunna tillfredsställa det växande antalet kunder.

 • 2021

  December, 2021
  Vi inför en undersökning om kundnöjdhet

  Vi har lanserat en cyklisk NPS-enkät (Net Promoter Score) för att bättre kunna fastställa kvaliteten på våra tjänster och riktlinjer för utveckling/förändring.

 • November, 2021
  Vi börjar med "Företagspaket".

  Det fullständiga utbudet av "Business Packs" har lanserats och har redan mötts av stort intresse.

  Eftersom alla gillar kampanjer, och november är en bra månad för det, körde vi en LongBlackWeekend-kampanj som gjorde det möjligt för våra kunder att spara 30 % på registreringar och förnyelser. Vi körde LongBlackWeekend-kampanjen med otrolig framgång.

  Vi genomförde kampanjen LongBlackWeekend med otrolig framgång.

 • Oktober, 2021
  Vi kommer snart att införa "företagspaket".

  Efter månader av förberedelser är vi nu nära att presentera våra kunder med "Business Packages", paket med professionella tjänster för att stödja partihandeln.

  Därför har vi förberett en förhandsförsäljning av tjänsten med en attraktiv kampanjrabatt.

 • Augusti, 2021
  Allt om allt eller alla individuellt?

  Vi förbereder oss för att implementera en personlig upplevelse på webbplatsen, det vill säga vi lyssnar på den enskilda användarens behov och förbereder presentationen av endast det innehåll som intresserar honom.

 • Juli, 2021
  Förbättrat CSV- och XML-importsystem

  Vi vet att tid är pengar, därför har vi infört ändringar i CSV- och XML-importsystemet. Nu är det ännu enklare och mer intuitivt för användaren, vilket definitivt kommer att förbättra kvaliteten på att använda webbplatsen.

 • Maj, 2021
  Ny layout, nya upplevelser på mobilversionen

  I enlighet med indikationer från användare och User Experience-specialister har vi tagit i bruk en ny webbplats för Merkandi-webbplatsen. Den nya sidlayouten i desktopversionen och helt nya upplevelser på mobilversionen är bara några av bekvämligheterna för våra användare.

 • April, 2021
  Nya chefer - Kundtjänstkontor och Försäljning

  Snabb utlandsexpansion och stort intresse tvingade oss att utöka kundserviceavdelningen och skapa en ny försäljningsavdelning. Det har blivit en naturlig process att anställa chefer för att leda dessa avdelningar.

 • Mars, 2021
  E-book - En praktisk guide för varje grossist

  I takt med att köp och försäljning av en vara blir mer och mer tillgänglig är pris, kvalitet och marginal en fördel gentemot konkurrenterna. Vi har förberett en bok, tack vare vilken du kommer att lära dig hur du köper de bästa varorna av högsta kvalitet till lägsta pris.

 • Januari, 2021
  Merkandi sätter iväg för att erövra ytterligare sju länder

  Det är officiellt! Vi bryter nya gränser för grossisthandeln och öppnar nya möjligheter för ditt företag. Vi går in i 7 nya länder med 7 nya språk, vilket ökar antalet potentiella kunder och grossister.

 • 2020

  November, 2020
  Anmälan om att främja erbjudanden

  Visste du att Merkandi främjar utvalda erbjudanden på webbplatsen? Från och med idag kommer du att få ett meddelande om att du är en av de personer vars erbjudande vi har främjat.

  Har du varan? Vi har köparen!

  Om någon av våra köpare lämnar ett inköpsbud för varor som finns i din offert kommer vi informera dig via e-post.

 • Oktober, 2020
  Möjligt att dela uppgifter med säljaren

  Om du samtycker, dina kontaktuppgifter ska vara synliga för grossisten som du korreponderar med. Därigenom gör du det enklare för grossister att kontakta dig.

  Framgångsrik transaktion? Be om en kommentar!

  Du är bara en klick från en positiv kommentar efter framgångsrik transaktion, vi gör resten för dig!

 • September, 2020
  Nu kommer du aldrig missa speciella erbjudanden!

  Från och med idag kan du följa upp favorita kategorier, sökningar osv. Oavsett om du letar efter en vara som tillfälligt saknas eller bästa priset, nu kommer du aldrig igen missa något speciellt erbjudande.

  Betala bara för verifierade kontonummer!

  Säljarna har en möjlighet att verifiera egna bankkonto. Tack vare det höjer vi säkerhet av köptransaktioner. Merkandi säger "stopp" till brottslingar!

 • Augusti, 2020
  Ny visuell identifiering och registrerad varumärke

  Vi på Merkandi genomförde två viktiga förändringar. En av dem är officiell registrering av "Merkandi" varumärket inom hela Europa. I samband med det bestämde vi oss att uppdatera vår visuell identifiering. Vi införde mer modern och enklare logo i linje med nuvarande trender.

  Revolution i meddelandemodulen!

  Vi införde uppdaterat utseende av trådar och meddelanden. Från och med nu liknar de konversationer i allmänt kända sociala medier. Dessutom har vi inkluderat detaljerade uppgifter om din samtalspartner samt listan på produkter som ni pratar om tillsammans med deras förhandsvisning.

  Se de viktigaste uppgifterna om offerten utan att gå in på den!

  Vid offertlistor, när man flyttar muspekaren över bilden av offerten som interesserar dig får du en box som innehåller de flesta väsentliga detaljer för att bedöma relevans av offerten.

 • Juli, 2020
  Hitta offerten som behöver din uppmärksamhet snabbt

  Offerten som inte uppfyller våra krav för publicering kommer markeras med en transparent flagga i språkversionen i vilken den publicerades.

  Än en gång höjer vi säkerheten för ditt konto

  Vi ser till att dina kontaktuppgifter inte ändras av obehöriga.

  Publicerar du din första offert? Du kan räkna med vår hjälp!

  Då vi tar våra säljare på allvar och ser till hög kvalitet hos våra publicerade offerter, ger vi gärna dig nödvändiga råd om din offert kommer inte passa in i vår standard.

 • Juni, 2020
  Edit automatiska översättningar!

  Vi översätte din offer automatiskt och du vill korrigera den? Nu är det möjligt. De automatiska översättningarna är tillgängliga nu för dig på samma sätt som det innehåll som du själv lägger till i offerten.

  Lätt och snabb publicering av liknande offerter

  Säljer du många varor som liknar varandra? Fr. o. m. nu behöver du inte fylla i den samma beskrivningen varje gång, då du kan kopiera över den från de andra offerterna.

 • Maj, 2020
  Ny organisering av inkorgen

  Tar du emot eller skickar du många meddelanden och har problem med att kategorisera dem? Fr. o. m. nu kan du flytta meddelanden till flera olika mappar.

  Bonus aktivitet för nya säljare

  Publicera dina första 10 offerter och ta emot ett paket med poäng som kan användas till att marknadsföra dina offerter!

 • April, 2020
  En sneak peak av nya erbjudanden i dina favoriter

  Vi har designat om listan över dina favoriterbjudanden så att du snabbt kan nå dem. Detta är ytterligare en efterlängtad och nödvändig förändring som gör att använda Merkandi ännu mer bekvämt och intuitivt.

  Nyligen visade erbjudanden

  Du har bläddrat i Merkandi och du stött på ett intressant erbjudande, men ... vilken var det? Den nya panelen låter dig spara en lista med nyligen visade erbjudanden, så att du aldrig missar det mest intressanta av dem.

 • Mars, 2020
  Köp erbjudanden för oregistrerade användare

  Från idag kan du lägga till ett köpbjudande utan registrering! Denna nya funktionalitet kommer att resultera i ett större antal köperbjudanden och därför större försäljningsmöjligheter för grossister på Merkandi. Vi inbjuder dig att publicera köperbjudanden!

  Meddelanden om att ändra e-postadressen och metoden för inloggning

  Säkerheten på Merkandi är en av våra viktigaste prioriteringar, så från och med idag, om du ändrar inloggningsmetoden (inaktivera och aktiverar inloggning med två faktorer) och ändrar e-postadressen, kommer varje användare att få en relevant meddelande från oss. Ingen kommer någonsin att göra ändringar på ditt konto utan din vetskap!

 • Februari, 2020
  Meddelanden om nya grossister

  Varje dag verifierar vi nya grossister som erbjuder intressanta varor till salu. Från idag kan du aktivera sådana aviseringar och vara uppdaterad med nya säljare på Merkandi.

  Vi uppfyller våra användares önskemål!

  Vi ger möjlighet att uppdatera erbjudandena en gång var 14 dagar och ställa in erbjudandena som "permanent erbjudande". På så sätt uppdateras dina erbjudanden automatiskt. Det uppdaterade erbjudandet går till toppen av listan över erbjudanden, tack vare vilket det återigen kommer att vinna popularitet!

 • Januari, 2020
  Kampanjpaket - fler fördelar för mindre pris.

  På grund av många frågor om denna funktionalitet - har vi förberett den åt dig! Från idag kan du marknadsföra dina erbjudanden på många ställen till ett lägre pris. Kontrollera idag i din användarpanel!

 • 2019

  December, 2019
  Vi ökar säkerheten för ditt konto.

  Vi implementerar en tvåfaktorsinloggning, vilket avsevärt ökar säkerheten för ditt Merkandi-konto. På grund av det faktum att inloggning med två faktorer är inställd som standard på användarkonton är Merkandi en av säkerhetsledarna på grossistmarknaden.

 • November, 2019
  Översättning av alla erbjudanden - erbjudanden i varje språkversion

  Från idag kan du hitta praktiskt taget alla erbjudanden på alla språk. Vi har översatt dem för våra användare för att eliminera språkbarriärer och låta alla få tillgång till en ännu större katalog med erbjudanden till de mest attraktiva priserna!

  Avsnitt med de bästa erbjudandena och grossisterna

  Har du någonsin undrat vilka erbjudanden och grossister som är de mest populära? Vi har precis skapat ett avsnitt där du kan följa denna ranking. Du kan använda den här informationen för att anpassa sortimentet till dina kunders behov och för att bättre förstå de trender som finns på marknaden.

  Information om det modererade erbjudandet

  Vet du redan att vårt team modererar dina erbjudanden dagligen för att öka deras attraktivitet, räckvidd och position i sökresultaten? Från idag i din användarpanel kan du se vilka av dina erbjudanden som har modererats och vilka som fortfarande är i kö som väntar på redigering.

  Meddelande om avslutande kampanjer av erbjudanden

  Från och med nu, efter att alternativet att markera ditt erbjudande löper ut, kommer du att få ett meddelande med information om dess effekter och möjligheten att utvidga det.

 • Oktober, 2019
  Nya meddelandealternativ och deras inställningar

  För många aviseringar? Eller kanske du vill ändra aviseringskanalen? Från idag kan du välja mellan pushmeddelanden / e-postmeddelanden och deklarera vilka aviseringar du vill ta emot.

  Vi lägger till fler valutor!

  På grund av många förfrågningar lanserar vi nya valutor där du kan betala för Merkandi-tjänster: DKK, NOK, RON och SEK. Fler valutor innebär fler möjligheter.

 • September, 2019
  Merkandi på den internationella IAW-mässan i Köln!

  Under IAW, en av de viktigaste mässorna i Europa för grossisthandel, besökte vi vår monter av många av våra nuvarande användare, liksom många entreprenörer från hela Europa. Det var många intryck, vi fick ny erfarenhet och hörde många varma ord från kunderna.

  Den nya betalningsmetoden är nu tillgänglig!

  Vi uppfyller dina behov. Från och med nu kan du betala för våra tjänster i UAH, RUB och i form av en lokal betalning. Спасибо!

  Vi gör oss redo för fantastiska kampanjer

  Rabattkoder har kommit till Merkandi. Från idag kommer vi att skapa kampanjer för dig tack vare vilket du kan spara genom att köpa Merkandi-tjänster

 • Augusti, 2019
  Bestäm vem du ska skicka meddelandet till

  Du kan bestämma vem du skickar din förfrågan om de varor som anges i brevlådan.

  Ytterligare aviseringskanal

  Möjlighet att skicka aviseringar via Facebook Messenger.

 • Juli, 2019
  De bästa erbjudandena högre på listan!

  Vi har introducerat en innovativ algoritm som höjer positionerna för de bästa erbjudandena. Följande beaktas: Erbjudandets popularitet, antal förfrågningar, erbjudandets kvalitet och poäng för säljare. Att hitta de bästa erbjudandena blir ännu enklare från och med nu!

 • Juni, 2019
  Betala för Merkandi-tjänster i din valuta

  Vi har introducerat möjligheten att välja betalningsvaluta för tjänster på Merkandi. Från idag väljer du vilken valuta du vill betala oss i.

  Prisomvandling i varje erbjudande

  Vet du inte vad pund-till-dollar-omvandlaren är? Eller kanske du inte vill räkna? För din bekvämlighet har vi introducerat valutakonverteringar i erbjudanden så att du inte behöver räkna mer och undrar om erbjudandet är attraktivt vad gäller pris!

  Vi lanserar den belgiska versionen.

  Belgien, här kommer vi! Vi kör den belgiska versionen på merkandi.be med det nederländska standardspråket. Nytt land, nya möjligheter!

 • Maj, 2019
  Köp erbjudanden

  Vi har lanserat ett nytt avsnitt där du kan publicera en annons om den produkt du letar efter. Vi är säkra på att grossisten som har de varor du letar efter till bästa pris kommer att vara intresserad av det på nolltid.

  Minsta ordervärde, nu prissatt

  Hittills har minimiorden alltid kvantifierats. Från idag kan du också ange dem till ett pris. Det möter grossisternas behov och olika sätt att göra affärer.

  Vi erövrar en annan kontinent.

  Merkandi är främst en internationell plattform. Idag presenterar vi den australiska versionen, som öppnar upp nya möjligheter för våra användare. Gränslös handel är inom räckhåll.

 • Mars, 2019
  Vi hittade vägen till Indien.

  Inte sakta ner! En ny språkversion finns nu tillgänglig för en växande grupp köpare och grossister från Indien.

  Välkommen till Green Island.

  Inte sakta ner! En ny språkversion finns nu tillgänglig för en växande grupp köpare och grossister från Irland.

  God morgon! Vi presenterar den rumänska versionen.

  Inte sakta ner! En ny språkversion finns nu tillgänglig för en växande grupp köpare och grossister från Rumänien.

  Separation av delar från lagererbjudanden.

  Merkandi är marknadsledande inom varor från likvidationer, överskott, serieförsäljning etc. För att göra det lättare för dig att komma åt dessa typer av erbjudanden har vi skapat ett speciellt avsnitt för dem. Prova!

  Tid är pengar.

  Vi påskyndar vår webbplats så att du kan hitta den bästa produkten snabbare. Laddningstiden för sidor har förbättrats avsevärt.

 • Februari, 2019
  Traditionell överföring

  Du kan göra en betalning genom traditionell banköverföring för våra tjänster till ett bankkonto tillgängligt i ditt land.

  Ny tjänst - sökning efter varor

  Att söka efter en vara är inte lätt, och pris, typ av varor, kvalitet och andra egenskaper är avgörande för lönsamheten. Kan du inte hitta intressanta erbjudanden? Från idag kan vi hitta dem åt dig!

  Meddelanden om nya produkter

  Erbjudandet har försvunnit under din näsa? Vill du undvika detta i framtiden? Från och med nu kan du följa utvalda kategorier, sökningar och grossistprofiler, och vi kommer att informera dig om nya varor visas i dem.

 • Januari, 2019
  Information om nya olästa meddelanden

  Du kommer inte att sakna meddelanden från entreprenörer längre! Vi förbättrade hur du informeras om olästa meddelanden.

  Internt meddelandesystem

  Har du tappat meddelandetråden genom korrespondens med entreprenören direkt via e-post? Aldrig mer! Vi kommer att bifoga all korrespondens i kronologisk ordning med varje e-post.

  Modifiering av specialerbjudanden zon

  Vi har helt separerat visning av specialerbjudanden från klassiska försäljningserbjudanden på Merkandi. Du kommer att vara säker på att erbjudandet du tittar på är avsedd för den valda publiken.

  Modifiering av produktfotonpresentation

  Från och med nu kommer dina foton att beskäras perfekt, oavsett deras faktiska storlek.

 • 2018

  November, 2018
  Sök

  Vi förbättrade sökeffektiviteten och hastigheten på vår sökmotor. Från och med nu blir det ännu enklare att hitta de varor du är intresserad av.

  Verifiering av varorna

  Du kan beställa en inspektion av varorna direkt från grossistlagret. Vår specialist kommer att kontrollera det åt dig och skicka en inspektionsrapport. Således kommer du att öka säkerheten för ditt köp.

  Vi ökar läsbarheten för markerade erbjudanden

  Erbjudna erbjudanden får ett nytt utseende, tack vare vilket de kommer att skilja sig bättre från de andra, vilket ökar försäljningspotentialen.

  Vi förbättrar webbplatsens utseende på mobila enheter

  För att ge våra användare ännu större komfort med att använda Merkandi har vi gjort ett antal förbättringar av mobilversionen av plattformen. Tack vare detta blir det enklare och bekvämare att använda webbplatsen från mobila enheter.

 • Oktober, 2018
  Vi lanserar en specialerbjudandezon

  Vi lanserar en ny, unik sektion för specialerbjudanden. Det innehåller både de mest fördelaktiga erbjudandena för försäljning av varor såväl som de som inte kan vara tillgängliga för allmänheten.

 • Juli, 2018
  Goedemorgen! Vi lanserar den nederländska versionen.

  Inte sakta ner! En ny språkversion finns nu tillgänglig för en växande grupp köpare och grossister från Nederländerna.

 • Maj, 2018
  Ännu snabbare, ännu bättre Merkandi

  Ett helt år ägnat till plattformsoptimering. Allt fungerar snabbare, mer effektivt och säkrare.

 • 2016

  Juli, 2016
  Vi har en ny gren!

  Vi är stolta över vår utveckling, vi öppnar en filial i Wroclaw. Nya människor - nya möjligheter!

 • Mars, 2016
  Vi har två nya språkversioner med oss

  Den turkiska och tjeckiska versionen är de senaste språkversionerna av vår plattform, som växer i styrka och popularitet.

 • 2015

  Augusti, 2015
  Merkandi ser ännu bättre ut!

  Mer transparent utseende, navigationsförbättringar, mer användarvänligt gränssnitt och mycket mer.

 • Juli, 2015
  Vi lanserar nya versioner för två länder

  Vi har skapat separata tyskbaserade versioner av Merkandi för folket i Österrike och Schweiz.

 • 2014

  Augusti, 2014
  Buona giornata! Den italienska versionen av Merkandi är nu tillgänglig!
 • År 2014
  Forskare bevisar att även ... apor förhandlar.
 • 2013

  November, 2013
  Den grekiska versionen debuterar, och vi märker bättre resultat!
 • Juni, 2013
  Vi utvecklas hela tiden - vi gör den spanska versionen mer framgångsrik!
 • April, 2013
  Bara i Kina gör 242 miljoner människor inköp online!
 • År 2013
  Volymen av icke väsentliga rapporter om internethandeln har redan stått för cirka 30% av handeln över hela världen.
 • 2011

  År 2011
  Merkandi har fler kunder från hela Europa!
 • Januari, 2011
  Uruchomienie franceskiej wersji platformy under retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  November, 2010
  För första gången i historien kommer vi att meddela 1.000.000 plattformsläpp på en månad!
 • Oktober, 2010
  Ändrad sidgrafik och introduktion av nya funktioner.
 • 2009

  November, 2009
  Uruchomienie angielskiej versji.

  Ny språkversion under retourware24.com (merkandi.com och merkandi.co.uk). Internationell expansion.

 • Oktober, 2009
  Uruchomienie tysk version.

  Ny språkversion under retourware24.de (merkandi.de). Vi utökar vår expansion till den tyska marknaden.

 • 2008

  November, 2008
  Lansering av Retourware24.pl-plattformen (dagens Merkandi.pl) i Polen. Vi sticker ut med användarverifiering och lagervaror.
 • Innan

  1995 - 2010
  Det finns fler och fler bedrägerier på Internet. Mer informerade handlare väljer pålitliga portaler för användarverifiering.
 • 1970 - 1980
  Datorer blir ett häftklammerverktyg i internationell handel.
 • 1979
  Michael Aldrich uppfinner online-shopping.
 • 1290-1900
  Handel öppnar upp asiatiska länder och Afrika för världen och blir också den främsta orsaken till dynamisk civilisationsframsteg.
 • Antik
  Silkevägen skapas, handeln leder öst och väst närmare.
 • XIX-talet f.Kr.
  De första handelskolonierna är etablerade. Handel blir ett av världens största yrken.
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.