WELCOME SUMMER
-35%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

3.0L Klausberg KB-7015 visselvattenkokare i rostfritt stål för alla värmekällor

126,86 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
6 stycken
Tillgänglig kvantitet
2200 stycken
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
SKU:
KB-7015
EAN:
5902666610157
Sista genomförande
för 2 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori Aktuella grossisterbjudanden
Erbjudande beskrivning

Upptäck funktionaliteten och hållbarheten hos Klausberg KB-7015, en fyrkantig 3,0 l visselvattenkokare tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vattenkokare är designad för att tillgodose både estetik och prestanda och är ett idealiskt val för kök som värdesätter form och funktion.

Vår vattenkokare är konstruerad med kompatibilitet i åtanke och är lämplig för alla matlagningskällor, vilket gör den till en mångsidig följeslagare i köket. Oavsett om din värmekälla är gas, el, induktion eller keramik, är Klausberg-vattenkokaren designad för att fungera effektivt.

Vattenkokaren är utrustad med en visselfunktion och avger en tydlig signal när den kokar, vilket ger ett lager av säkerhet och bekvämlighet till din matlagningsupplevelse. Denna akustiska funktion säkerställer att du kan fokusera på andra uppgifter medan ditt vatten värms upp.

Den fyrkantiga formen är inte bara estetiskt unik utan underlättar också enkel användning. Dess design är avsedd att ge både visuellt tilltalande och praktiska egenskaper, vilket garanterar en bekväm hällupplevelse varje gång.

Denna vattenkokare är idealisk för grossistförsäljning och erbjuder en generös kapacitet på 3,0 liter, perfekt för att servera flera koppar av dina favoritdrycker. Det passar utmärkt för återförsäljare som vill erbjuda köksutrustning av hög kvalitet till sina kunder.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.