FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Bulk R39 30W reflektor glödlampor E14 bas, 270Lm frostad - Paket med 4900 med CE-certifiering och upp till 1000h livslängd

4,92 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
4900 stycken
Tillgänglig kvantitet
4900 stycken
Land
Lettland
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
14 dagar
SKU:
05426
Sista genomförande
för 1 månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Erbjuder ett omfattande parti av 4900 frostade R39 30W reflektorlampor som passar för olika belysningsbehov. Varje glödlampa kommer med en E14-bas och kan leverera 270 lumen ljusstyrka.

Dessa lampor är certifierade med CE-märkning och har testats noggrant för att uppfylla höga säkerhets- och prestandastandarder. Den frostade ytan säkerställer ett diffust ljusflöde, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Dessa reflektorlampor är utformade för lång livslängd och har en genomsnittlig livslängd på upp till 1000 timmar, vilket minskar behovet av frekventa byten och ger en pålitlig belysningslösning.

Att beställa dessa reflektorlampor i grossistledet ger stordriftsfördelar, vilket är en viktig faktor för projektplanering och budgethantering. Observera att den beräknade leveranstiden varierar beroende på destinationsland, och de flesta europeiska länder tar emot beställningar inom en vecka.

För eventuella frågor om betalningsalternativ eller ytterligare produktinformation finns vårt kundtjänstteam tillgängligt för att hjälpa till och säkerställa en smidig köpprocess.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.