FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

A2 öronpropp 3 5 mm öronrengörare och endoskop 6 lysdioder

114,49 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
33 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

1080P HD trådlöst otoskop öronvaxborttagningsverktyg med Digital Eardoscope Light, mycket enkelt och säkert att använda, hjälper dig att kontrollera öron, mun, näsa eller andra kroppsdelar när som helst och var som helst.
3,5 mm säker och konstant temperatur: Med detta innovativa öronendoskop kan du enkelt ta bort öronvax eller undersöka för öroninfektioner. Det ger en högupplöst bild, så att du kan utföra en mycket noggrann undersökning av hörselgången och trumhinnan. Detta 3,5 mm öronendoskop är lämpligt för både vuxna och barn. Oroa dig inte om det blir varmt eller kallt, det inbyggda systemet reglerar det vid en konstant temperatur.

Vattentät och uppladdningsbar USB-design: IP67 vattentätt öronendoskop, mer lämplig för vuxna, barn och husdjur. Lämplig för daglig rengöring, lätt att rengöra med vatten eller torka med alkohol, enkelt och bekvämt! Detta endoskopotoskop är praktiskt för daglig övervakning av öron, näsa, mun, hals och andra hälsoproblem. Du kan ta hand om hälsan hos din familj eller vänner, och till och med dina husdjur.

Ett oumbärligt hushållsverktyg: om du känner klåda eller obehag i öronen kan du enkelt kontrollera ditt öra för inflammation med ett öronendoskop. Den är utrustad med ett uppladdningsbart 350mAh batteri för långa arbetstider, lätt och lätt att bära.

Tillverkad av medicinsk PC + silikonmaterial, organisk kvalitet, mjuk och silikonskyddspluggen kan anpassas till olika öron. Med en lämplig lutningsvinkel, som inte bara effektivt rengör öronvax, men inte heller repar hörselgången. Den passar hörselgångens djup, vilket kan skydda vår hörselgång och trumhinna från skador.

Funktioner:1. Ultraplatt 3,5 mm-objektiv2. 500W pixlar, överkänslig sensor3. Trådlös WiFi-anslutning, enkel att använda4. Innovation Q-elastiska öronskopor

Specifikationer:

Lindiameter: 4,5 mm.
Brännvidd: 1,5-2 cm.
Pixlar: 5.0MP
Upplösning: 1080P
Bildsensor: COMS
Bildhastighet: 30 fps
Omgivningstemperatur: -10 ~ 50 °C.
Tyngdkraftssensor: 4 axlar
Ljuskälla: 6 x lysdioder (5 x vitt ljus, 1 x blått ljus)
Batterikapacitet: 250 mAh.
Laddning från Ti Ich: 90 minuter
Arbetstid: 90 minuter.
Passningstid: 120 dagar
Vattentålighet: (endast objektiv!)
Kompatibla enheter: De flesta Android- och iOS-smartphones och surfplattor (stöder inte visning på en dator).

I paketet ingår:
1 x otoskop.5 x öronpropp.5 x bomullspinne3 x flagnande kompress.5 x alkoholkompress.1 x öronkanalskyddskontakt.1 x USB-datakabel.1 x Användarmanual (engelska språket kan inte garanteras).1 x förvaringslåda.

Kontrollera din miljö innan du använder den. Använd inte produkten i en miljö där någon springer för att undvika stötar. Denna produkt rekommenderas inte för barn under 3 år.

Enkel anslutning och snabb användning: ladda ner appen i bara 4 steg och installera den på din enhet. Anslut WiFi i telefonens inställningar. Öppna appen så visas livevideon på skärmen. Du kan placera 1080P öronendoskop i hållaren för enkel inspektion. Spara bilder av spegeln.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.