FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
15 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Aluminiumfolietejp Självtak Vattentät isoleringstejp

177,70 kr /styck pris utan skatt
Förhandlas senare

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
15 stycken
Land
Australien
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Finish
SKU:
PS-15025BT
Sista genomförande
för 9 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

FUNKTIONER
>Varumärke: Prime Solutions
> Byggd för att hålla
> Material av hög kvalitet
> Lätt att följa
>God rivhållfasthet
>Felfri finish

SPECIFIKATIONER
>Lim: Akryl
>Material: aluminiumfolie + lim + papper
>Limtyp: Vattenaktiverad, smältlim
> Funktion: Vattentät
>Självhäftande sida: Enkelsidig
>Temperatur:-40 ~ +120 °C
>Tillgängliga storlekar: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER
Enligt beställning

OM PRODUKTEN
Sluta kämpa med rörig, opålitlig och besvärlig tejp. Prime Solutions aluminiumfolietejp är det nya, moderna alternativet för hem- och professionell användning. Vår aluminiumfolietejp är starkare än gaffatejp, enklare att använda och mer pålitlig för alla dina tejpningsbehov. Den kan användas på nästan allt - från förseglingslådor till montering av affischer till fixering av apparatrör. Det är perfekt för on-the-go-projekt som behöver en snabb fix.

>Prime Solutions aluminiumfolietejp är en lätt, lättanvänd aluminiumfolietejp som bara kan skäras och rivas. Det ger dig det bästa värdet för dina pengar eftersom det enkelt kan återanvändas i flera projekt istället för att spendera mycket på engångsband. Det orsakar ingen skada på någon yta, men samtidigt fastnar det effektivt på sig själv eller sin omgivning.

>Aluminiumfolietejper används på sömmar och fogar av glasfiber och kanalskiva med aluminiumbaksida. Belagda med ett gummibaserat tryckkänsligt lim, ger de en utmärkt barriär mot ånga och anpassar sig till oregelbundna ytor. Aluminiumfolietejp kan användas för att skärma och täcka värmeisolering. Dessutom är den redo att användas.
>Vid isoleringen runt varje kanal, så att baksidan av ångspärren vänds utåt. Försegla försiktigt varje söm med folietejpen. Fortsätt längs med varje kanal och se till att varje rulle med isolering är ordentligt tejpad mot den intilliggande isoleringsremsan.
>Aluminiumfolieband är polymerbelagda och de är perfekta för beläggning av elkablar. Banden kan också användas för att linda in instrument, isoleringskablar och andra temperaturkänsliga elektriska material.
>Prime Solutions aluminiumfolietejp är en hållbar, permanent och pålitlig produkt som inte lossnar eller slits sönder. Till skillnad från andra tejper på marknaden kommer denna tejp inte att lämna rester efter sig och den kan tas bort utan att lämna kvar några klibbiga rester. Tejpen är ett bra val när du behöver täta och skydda.
>Aluminiumfolietejp ger ett reflekterande lager på känsliga och ömtåliga ytor, skyddar dem från höga temperaturer, ultraviolett och infrarött ljus, samt fukt och vissa kemikalier. Den självhäftande baksidan av syntetiskt gummi är icke-reaktiv, så du kan applicera den på vilken yta som helst.

OBS: Den här artikeln kommer att skickas från Australien med Expressleveransservice för hela Australien. **Under normal drift av logistik-/budtjänster (exklusive eventuella störningar eller trafikstockningar), är leveranstiden cirka 3-6 arbetsdagar för adresser i större städer, tätorter och tätorter. Det kan bli ytterligare förseningar på ett par arbetsdagar för adresser på landsbygden.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.