WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Arbetshandskar i läder, perfekt för lastbilskörning / gårdsarbete / trädgårdsarbete / con

29,76 kr /ett par pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
100 par
Tillgänglig kvantitet
15648 par
Land
Storbritannien
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 1 år sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

TOUGH & FLEXIBLE ▶ Tillverkad av noggrant utvalt högkvalitativt koläder med tjockleksdjup över 1,2 mm som inte bara är tjockt och robust utan mjukt och smidigt. Om du har någon typ av utomhusuppgifter att göra är det handskarna att få, de är både bekväma och robusta nog att du bara behöver ett par, och det kommer att hålla länge
SLITSTARK & HALKSKYDD ▶ Utrustad med förstärkt handflata som ger dig överlägset grepp och hudskydd. Sydda och dubbelsydda med extra lager läder i handflatan där de alltid verkar slitas ut, så det kan väl skydda dina händer från taggar, klistermärken, uschiga saker och rivning av vinstockarna som den drar, och gott om skydd mot små repor och blåmärken som uppstår under vanliga hantverkare.och rivning av vinstockarna den drar.
BEKVÄM & HÅLL SKYDDAD ▶ Ärmsömmarna är dubbla låssydda med tråd med hög densitet, har elastiskt handledsband för bättre passform, fin present till lastbilschaufför och tung arbetare, och det är ett första verktyg för gårdsarbete eller alla typer av arbeten runt huset.
BRETT ANVÄNDNINGSOMRÅDE ▶ Denna handskfunktion och utmärkta kvalitet gör den användbar för gård, motorcykelkörning, lastbilskörning, trädgårdsarbete, konstruktion, staketfix, tungt arbete, träskärning, lager, camping, ranch / gård, landskapsarkitektur, DIY, garage, rörelse, svetsning, slipning, huggning, mulching, grävning och allt tungt eller utomhusarbete.
PROFESSIONELL TILLVERKNING ▶ Kim Yuan har mer än 20 års erfarenhet av produktion av läderhandskar, så vi vet hur man väljer högkvalitativt läder och gör högkvalitativa arbetshandskar, dessa handskar kan väl skydda dina händer, vi är övertygade om att dessa handskar kan jämföras med liknande handskar på marknaden.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.