FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Armored Case Alogy Stand Ring Case Skyddande telefonfodral för Mag

88,64 kr /styck pris utan skatt
Jag beställer
Erbjudandet upphör snart
Skynda dig, erbjudandet upphör omedelbart idag. Tveka inte om du missade chansen!

Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
JAKO - iPhone - Apple
SKU:
66564
EAN:
5905601801252

Kontakt Ring

Armored Case Alogy Stand Ring Case Skyddande telefonfodral för Mag - beskrivning

Alogy MagSafe Stand Case Produktbeskrivning + Höjdpunkter

Produktens höjdpunkter: Märke: Alogy Modell: MagSafe Stand Case Tillägnad Apple iPhone 14 Pro Max Objektivkompatibilitet: Linser som inte överstiger (bredd/längd/diagonal): 75 x 158 x 167 mm Material: Polyuretan (ram) + Polykarbonat (baksida) + Magnet Kompatibel med: Qi-laddare och MagSafe-tillbehör Design: i ett stycke, relativt tunt och lätt Skyddskant: skyddar skärmen och kameran Krockkuddar: i hörnen Knappar: Aktivt skydd Inga fingeravtryck: Anti-fingeravtryck Ytbehandling: Frostad baksida - genomskinlig, matt Upptäck din inre miljömedvetna Eco Small Package Ger ett fullständigt skydd mot repor och skador Installationen är enkel och problemfri Förstärkta hörn absorberar effektivt stötar
Det högkvalitativa Alogy MagSafe-fodralet är tillverkat av högkvalitativt polykarbonat och polyuretan som säkert omger telefonen och dess lins. Den flexibla polyuretanen som används vid tillverkningen av locket fäster perfekt utan att avsevärt öka enhetens dimensioner. Höljet har berikats med en frosteffekt på baksidan av fodralet, tack vare vilken fula fingeravtryck inte skapas. Den genomskinliga, matta finishen harmoniserar perfekt med telefonens design.
Fodralet är kompatibelt med MagSafe och har en inbyggd magnet på baksidan, vilket gör det kompatibelt med laddare och magnetiska tillbehör som hållare, billaddare. Kompatibel med MagSafe trådlös laddare, säkerställer snabb och enkel laddning!
Stativfodral Telefonfodralet från märket Alogy har en magnetisk ring som, när den är utfälld, även kan användas som stativ. Stand Case-funktionen gör att du bekvämt kan bläddra i innehållet på din smartphone, titta på filmer eller genomföra videokonferenser.
Perfekt skydd i alla lägen! Alogy MagCase ger det bästa skyddet mot skador och smuts. Dess design har förstärkts , så det skyddar vår telefon perfekt. Knapparna är skyddade med speciella lock, tack vare vilka damm och smuts inte kommer in på dessa platser.
Skyddskanter Höljet har utskjutande skyddskanter ovanför skärmen på enheten och dess kameror. Tack vare denna lösning behöver vi inte längre oroa oss för de mest känsliga delarna av vår smartphone!
Unik Anti-Fingerprint-design - baksidan av fodralet är gjord på ett sådant sätt att fula fingeravtryck inte längre är ett problem. Anti-repor - repor orsakade av att telefonen kommer i kontakt med nycklar och andra föremål har eliminerats! Anti-fläck - fodralets frostade struktur gör att smutsen inte syns för mycket och gör att du enkelt kan rengöra den.
Eco Small Package Vi har designat förpackningarna till våra produkter på ett sådant sätt att det sparar plats! Upptäck din oro för miljön. Välj små paket!


Betalningsmetoder

  • Överföring
  • Kontant
  • Betalningar online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Fraktmetoder

  • Inrikesfrakt
  • Utrikesfrakt

Andra grossisterbjudanden

Andra erbjudanden i denna kategori

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.