FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

AwpLand Avokado fontän 2 liter

74,32 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 148,64 kr


Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
5 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm9006
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Awpland Avocado Dog Drinker – Ditt husdjurs hälsosamma vattenkälla
Awpland Avokado Hund Drinker! Den söta avokadodesignen på denna drickare lockar ditt husdjur, ger dem friskt och rent vatten och får dem att älska att dricka vatten.

Viktiga funktioner:

BPA-fri och säker konstruktion: Tillverkad av högkvalitativa ABS-material som är hygieniska, hållbara och reptåliga. Systemet med en intelligent pump ger säkerhet och indikerar strömavbrott, vilket undviker torr förbränning.

Ultratyst drift och dricksuppmuntran: Den ultratysta pumpen (under 30 dB) har låg strömförbrukning, så du kan bara höra det behagliga prasslet av rinnande vatten. Det är ett idealiskt val för blyga eller blyga husdjur att dricka bekvämt från drickaren utan att störa dig eller ditt husdjur.

Stor kapacitet och nödvattenförvaring: Den automatiska hunddrickaren på 2L har ett effektivt dricksområde, perfekt för små till medelstora husdjur. Oavsett om du är på affärsresa eller helt enkelt borta från hemmet kan du vara säker på att din lurviga vän alltid har tillgång till färskt vatten.

Vattennivåfönster med blåljuseffekt: Uppgraderingsversionen av Awpland hunddrickare har ett genomskinligt fönster som gör det enkelt att hålla reda på ditt husdjurs totala vattenförbrukning. Den blå lampan lyser alltid, vilket indikerar normal drift, så att ditt husdjur lätt kan hitta en drickare även på natten.

Med bekväm USB-kontakt: Drickaren kan enkelt laddas med en USB-kontakt, vilket eliminerar behovet av en strömkontakt eller batterier. Anslut bara din kabel så att ditt husdjur alltid kan njuta av färskt vatten.

Tveka inte att skaffa Awpland Musk Avocado Dog Drinker idag och se till att ditt husdjur är ordentligt hydrerat och friskt!



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.