FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Bärbar CB Midland Alan 42 DS radiostation med automatisk Squelch

1 394,30 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
100 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 8 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Generös skärm
Displayen är generös, baserat på stationsstorlek, grön belysning och kanalvisning, utsläpps- / mottagningsnivåer, tillsammans med ett antal andra aktiva produktfunktioner.
Minskade dimensioner
Nu kan du njuta av fler av fördelarna med den minsta CB-radiostationen. Radiostationen faller i handflatan (liknar en walkie-talkie) och kan användas med en hand utan problem. Dessutom tillåter de reducerade dimensionerna dig att placera den i armstödet eller i små utrymmen ombord på vilken bil som helst.
Fler funktioner
Även om det är en mycket liten station, kommer den med många funktioner: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High / Low Power (4W / 1W).
Flera band
För dem som använder andra kommunikationsband som används i andra europeiska länder är stationen utrustad med möjligheten att ändra arbetsstandarden i enlighet med varje land.
Justerbar effekt
Hög/låg justerbar utsläppseffekt är användbar i vissa EU-länder där den regleras av en annan lag än Rumänien, och när stationen används i det öppna fältet för att spara batteriström.

Uppkoppling
Alan 42 DS är en multifunktionell bil med dubbla användningsområden: i en bil med kroppsantenn och i det öppna fältet (parkering) med batterier och en BNC-antenn. Med BNC-kontakten kan du bara ansluta en liten antenn till en öppen station (parkering). Anslutningen av en mikrofon och hörlurar / högtalare möjliggör anslutning av en dedikerad handsfree Midland MA31-L med vilken vi kan sända direkt från lavaliern och ta emot den via hörlurar från örat.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.