FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
18 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

En bärbar induktionsspis är ett utmärkt alternativ till ett traditionellt kök i full storlek. Har du en liten lägenhet där du behöver vara sparsam med utrymmet eller lagar du mat då och då och bara lagar läckerheter för kvällar ute med vänner? Eller reser du mycket och behöver en liten apparat lagom till en tomt eller en husvagn? Den fristående induktionsspisen LAFE är den perfekta lösningen för dig - du sparar mycket utrymme och tid genom att laga mat på en induktionsspis.

• Ett arbetsfält.
• Maximal effekt: 2000 W.
• LCD skärm.
• Automatisk fartygsdetektering.
• Nedräkning.
• Justerbar termostat.
• Elegant glasskiva.
• Vred och nyckelkontroll.
• Överhettningsskydd.

Ekonomisk matlagning
LAFE portabla spis är en kompakt enhet som låter dig laga en måltid var som helst, när som helst. Apparaten arbetar med induktionsteknik, vilket garanterar höga energibesparingar jämfört med andra hällar. Botten av kastrullen som placeras på hällen värms omedelbart upp tack vare det elektromagnetiska fältet, vilket minskar tillagningstiden med cirka 30 %. Å andra sidan, när kokkärlet har tagits bort från spishällen, stoppas uppvärmningen - detta är avgörande för både din säkerhet och storleken på din elräkning. Tack vare den automatiska kastrullen igenkänner ugnen automatiskt rätt gryta eller rätt kastrull – dessa måste anpassas till induktionshällen. Om du sätter en vanlig panna på den kommer ugnen inte att slås på.
säkerhet för din familj
Spisen är utrustad med temperaturkontroll som sträcker sig från 60 till 240 grader, vilket gör att du kan laga både ångkokta rätter och steka vid hög temperatur. Avläsning av enhetens detaljerade driftsparametrar är möjlig via LCD-displayen. Inbyggda indikatorlampor ger en ytterligare informationsfunktion som låter dig veta om ugnen fungerar som den ska. Enheten är utrustad med en timer som du kan ställa in i intervallet från 5 till 180 minuter - tack vare den kan du göra ditt eget jobb och samtidigt vara säker på att rätterna kommer att tillagas som de ska.
inbyggd termostat
LAFE-ugnen har en inbyggd termostat, som ansvarar för skydd mot överhettning och skydd mot för låg och för hög spänning. Detta gör enheten säker att använda.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.