WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Bärbar PMR radiostation Stabo Freetalk Com II, 16 kanaler, CTCSS, DC

1 101,05 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
7 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
SKU:
PNI-FC-II
EAN:
4010384202606
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Stabo Freetalk Com II
Stabo Freetalk Com II bärbar PMR-radiostation med ett robust chassi och kraftfullt batteri uppfyller de grundläggande kraven för en modern PMR.

Flera funktioner
PTT-identifiering (DTMF), nödsamtalsfunktion, navigering (Scan), ALLT (tid) samt batteristatusmeddelandet och tom batterivarning kompletterar den omfattande listan över enhetsfunktioner. För användning av en valfri hörlur kan VOX-funktionen aktiveras, överföringseffekten kan växlas (hög / låg) och för optimal inställning av squelch finns det 9 känslighetssteg.

CTCSS / DCS
Enheten har 15 kanalminnen förprogrammerade med CTCSS / DCS-ljudkombinationer, och i position 16 aktiveras kanalsökning för alla 15 minnen.

Utmärkt ljuduppspelning
Ljuduppspelning är utmärkt och lätt att förstå även i en bullrig miljö. Moduleringen låter kraftfull och tydlig, även högtalaren kan övertyga trots enhetens relativt kompakta storlek. Bältesklämman är gjord av plast, men den ser robust ut och kan roteras 360 grader.

Komplett paket
Stabo Freetalk COM II är den senaste PMR446-radion från Stabo och är listad som efterföljaren till COM: s Freetalk.Jämfört med sin föregångare har enheten vuxit något, men är mycket stabil och bra gjort.
Den levereras komplett med en kontorsladdningsstation och ett 2000 mAh LiIon-batteripaket, laddaren inaktiverar automatiskt laddningsprocessen när batteriet är fullt (detta indikeras också av en kontroll-LED).



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.