FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

En portabel induktionsspis är den perfekta lösningen för dig som reser mycket eller vill spara utrymme i köket. Med denna kompakta enhet kan du laga mat var som helst - det enda kravet är tillgång till den elektriska installationen. LAFE-spisen är perfekt för en liten lägenhet eller kök för personer som lagar mat då och då, samt för en stuga på en fritidstomt.

• Två kokzoner.
• Maximal effekt: 3500 W.
• LCD skärm.
• Automatisk fartygsdetektering.
• Automatisk avstängning.
• Nedräkning.
• Nyckelhål.
• Överhettningsskydd.

spara energi
LAFE portabla spis har två arbetsområden med en maximal effekt på 2000 W och 1500 W. Det är en anordning som fungerar enligt principen om elektromagnetisk induktion, vilket innebär att elektricitet finns i kärlet i vilket vi tillagar maten, omvandlas direkt till termisk energi. Som ett resultat värms hällen inte upp och förblir säker att använda. Genom att använda denna teknik sparar du också el, eftersom den totala tillagningstiden minskar med 30 % och värmeförlusten vid matlagning är betydligt lägre än med spisar med keramikhäll. Den stora fördelen med enheten är den automatiska rättigenkänningen - tack vare detta startar spisen först när du placerar en lämplig gryta eller kastrull på arbetsytan.
Laga det som du vill
LAFE-spisen är utrustad med en bänkskiva med kokzoner av slitstarkt glas, som är mycket motståndskraftigt mot belastning. Frånvaron av svåråtkomliga skrymslen och vrår gör den lätt att hålla ren och förblir funktionell och estetisk under lång tid. Möjligheten att ställa in temperaturen i intervallet från 60 till 240 grader gör att du kan förbereda vilken mat som helst, från näringsrik soppa till aromatisk laxbiff. Enheten har en inbyggd timer, så att du kan vara säker på att dina måltider alltid är klara i tid. Ugnen är mycket enkel att använda – den styrs med en touchpanel och en knapp.
Säker användning
LAFE portabla spis är en säker att använda enhet som också är perfekt för användning i ett kök för äldre. Glasskivan värms bara upp där den varma pannan är, vilket minimerar risken för brännskador eftersom resten av området förblir kallt. Ugnen har även ett funktionsspärr som är ett barnlås. Den inbyggda termostaten ger extra skydd mot överhettning, för låg och för hög spänning. En viktig fördel är det faktum att spisen har en automatisk avstängningsfunktion efter 2 timmar - detta är särskilt viktigt för säkerheten för äldre personer som lätt kan glömma driften.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.