FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
13 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Hur fungerar det?

Goldie är en kroppsolja som ger en snabb och mer intensiv solbränna. Den fungerar med UV-strålar, vilket innebär att du kan använda den när du solar utomhus eller i ett solarium. Tack vare de rika naturliga ingredienserna blir din hud mjuk, slät och välvårdad, och den kommer också att lukta behagligt.
Och det bästa av allt - din hud kommer att glöda! Din solbrända kropp kommer att se ljusare ut än någonsin tidigare!
Hur använder man olja?
Skaka den före användning! Applicera den på önskade delar av kroppen innan du solar eller använder ett solarium. Goldie kan även appliceras i ansiktet.
Men kom ihåg - Goldie innehåller inget UV-skydd. Innan du solar, använd en extra solskyddsmedel.
Vilka ingredienser innehåller oljan?
Oljan är 100% vegansk och innehåller inte silikon! Vi har undersökt helt naturliga ingredienser som vi har känt till sedan urminnes tider och som vi vet hjälper till att bli bruna snabbare. Och det var så Goldie-oljan kom till! Goldie-olja är designad med de bästa oljorna: olivolja, paraffinolja, solrosolja, sojabönolja, vetegroddsolja. Denna kombination av oljor tillsammans med betakaroten och morotsextrakt ger snabbare, effektivare och mer varaktiga resultat. Dessutom kommer vitamin E och C att ta hand om din hud under och efter solbad!
Våra produkter har inte testats på djur!
Se ingredienser ↓
Isopropylmyristat, Paraffinum Liquidum, kapryl / kapryltriglycerid, Olea Europaea fruktolja, Helianthus Annuus fröolja, betakaroten, Daucus Carota Sativa morotrotsextrakt, Glycin Sojabönolja, tokoferol, Propicol Glicitrat, Jubilin Regia citronsyra, tokoferylacetat, parfym, Triticum Vulgare groddsolja, glimmer, propylparaben, bensylbensoat, limonen, linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Produktens storlek: 150 ml


Bilagor
Nedladdning fil bodybite(3).pdf


Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.