FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
13 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Trådlös bildammsugare med en uppsättning tillbehör
smutsens fiende? Som en haj från Jaws-filmen är Baseus dammsugare ett sant hot... mot smuts. Med det stora sughålet, 4000 Pa sugkraft och 65W tar Shark One snabbt hand om skal, hår, smulor och cigarettfimpar. Ingen nåd.
Vart du än vill ? Gäller både in- och utsidan av bilen, kan även användas hemma.
En trådlös design? Lätt, trådlös och gratis. Med ett 2400 mAh batteri erbjuder dammsugaren nästan oändlig rengöringskomfort. Det har aldrig varit lika lätt!
Flera rengöringssätt? Med mer människoorienterade tillbehör tillgodoser den olika behov av rengöring. Förutom dammsugare innehåller paketet ett borstsugmunstycke, fogsugmunstycke och en förlängd slang.
Brusreducering ? Med optimerat avgasgaller gör dammsugaren effektivt sänka ljudet, bara lite högre än vanliga samtal inomhus.
Ett filter av kirurgiskt stål? Ett filter på medicinsk nivå av rostfritt stållegering. Filtersilen kan tvättas med vatten upprepade gånger utan skador. Det är hållbart och effektivt.
Även för de mörkaste hörnen? Tack vare den inbyggda lätta smutsen har den ingen plats att gömma sig. Även i de trångaste och mörkaste områdena.
Batteriet under kontroll? En arbetstid för dammsugaren är cirka 22 minuter. Men tillbehöret har en användbar batteridisplay som kan berätta dess status när som helst. Du behöver inte oroa dig för en plötslig brist på kraft.
Lägg den i väskan och gå! ? När allt är rent och glänsande kan du packa Shark One och alla hans tillbehör i den bekväma handväskan. Lätt att transportera och samla alla element alltid på ett ställe.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.