FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
18 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Baseus PPDML-M02 powerbank
Vill du kunna ladda dina enheter snabbt nästan var som helst i världen? Prova Baseus PPDML-M02 powerbank med en kapacitet på 20 000 mAh! Du kan ansluta flera enheter till den samtidigt och inte oroa dig för deras säkerhet - det komplexa skyddssystemet förhindrar effektivt att de skadas. Den inbyggda LED-skärmen gör produkten enkel att använda, och den kompakta storleken, låga vikten och överensstämmelsen med internationella flygstandarder gör att du kan ta den med dig nästan överallt.

Snabbladdning av din utrustning
Powerbanken stöder flera snabbladdningsprotokoll. Den är kompatibel med bland annat FCP, QC och AFC. Den är därför perfekt för att driva Huawei, Xiaomi eller Samsung smartphones. Den tillåter också till exempel snabbladdning av iPhone 12 med en effekt på 20W - det tar bara cirka 30 minuter att återställa 50% av sin energi! Dina enheter är redo att användas på nolltid. Hur är det med själva powerbanken? Det tar 6-7 timmar att ladda den helt med 18W uteffekt.

Anslut flera enheter samtidigt
Enheten är utrustad med flera uttag, tack vare vilka du kan ansluta mer än en enhet till den samtidigt. Produkten erbjuder 2x 18W USB-utgångsportar, 1x 18W Micro USB-ingångsport och 1x 18/20W USB-C in-/utgångsportar. Vad betyder det i praktiken? Powerbanken låter dig till exempel ladda din surfplatta och 2 smartphones samtidigt - du behöver inte längre vänta på att den första enheten ska laddas innan du ansluter nästa!

Oroa dig inte för säkerheten
Ett högkvalitativt polymerjonbatteri garanterar inte bara snabb utan också säker laddning. Baseus erbjuder bland annat skydd mot överspänning, överström, överbelastning och kortslutning. Powerbanken är även utrustad med NTC temperatursensorer som förhindrar överhettning. Produkten känner intelligent igen anslutna enheter, anpassar laddningsintensiteten till dem och skyddar dem på så sätt från skador.

Designad för din bekvämlighet
Om du håller powerbanken i perfekt skick har du inte ens det minsta problem. Dess fodral kännetecknas av en behaglig touch som är resistent mot svett och fingeravtryck - du kan enkelt hålla den ren. Tack vare detta kan du bekvämt använda enheten även på sommaren. Produkten är utrustad med en läsbar LED-skärm som visar aktuell batterinivå i realtid.

Drömresesällskapet
Få en pålitlig strömkälla som kan ta dig nästan överallt. Baseus powerbank är lätt och behändig - du kommer inte ha några problem att transportera den. Du kan till och med ta med dig den här praktiska enheten ombord på ett flygplan - den uppfyller alla nödvändiga krav. Baseus ger dig möjligheten att bekvämt ladda dina enheter var du än behöver dem.

Du kommer att använda den på många sätt
Powerbanken behöver inte bara användas för att ladda telefonen! Baseus-enheten är lämplig för många olika applikationer. Vill du svalka dig lite en varm sommardag? Koppla in din bärbara fläkt och njut av vinden! Det är ett strömavbrott, din bärbara dator laddas ur och du behöver slutföra ett viktigt projekt? Powerbank kommer till undsättning! Dess långa arbetstid och bärbara design kommer säkerligen att uppfylla dina förväntningar.

Specifikation


Producent Baseus
Namnet på Bipow Digital Display Powerbank
Modell PPDML-M02
Mått 68,8 x 153 x 29,5 mm
vit färg
Litiumpolymer av batterityp
Kapacitet 20 000 mAh / 3,7 V (74 Wh)
Energieffektivitet 75 %
Micro USB-ingång 5V/2A, 9V/2A
USB-C-ingång 5V/3A, 9V/2A
USB-C-utgång 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,5A
USB1/USB2-utgång 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
total utström 5 V / 3 A max.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.