FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Baseus USB-C till USB-C-kabeln låter dig snabbt ladda dina enheter med upp till 100W ström. Det låter dig också överföra filer med hastigheter upp till 480 Mbps. Hållbar och motståndskraftig mot skador - den kommer att tjäna dig perfekt under lång tid. I setet hittar du även ett praktiskt band, som gör det lättare att förvara kabeln och förhindrar att den trasslar ihop sig. Produkten är kompatibel med de flesta enheter utrustade med en USB-C-port.
Den laddar din utrustning på nolltid
Produkten stöder upp till 100W effekt, upp till 5A ström och snabbladdningsprotokoll som FCP och QC3.0. Det betyder att den omedelbart kan ladda din bärbara dator eller smartphone, vilket sparar tid! Du behöver inte längre vänta oändligt på att din telefon ska vara redo att användas igen - med Baseus tar det bara några ögonblick. Du kan också använda kabeln för att ladda din Nintendo Switch-konsol - det tar bara cirka 2,5 timmar!
Du kommer att kopiera dina filer på nolltid
Denna praktiska kabel låter dig inte bara ladda snabbt - den låter dig också överföra filer på nolltid. Överföringshastigheten på upp till 480 Mbps kommer säkerligen att uppfylla dina förväntningar. En film på 1 GB kan kopieras på bara 24 sekunder! Med kabeln kan du ladda din telefon och överföra data samtidigt.
För din smartphones säkerhet
Med Baseus behöver du inte oroa dig för din hårdvara. Det inbyggda smarta E-Marker-chippet med USB-IF-certifiering skyddar det effektivt från skador. Kabeln justerar automatiskt ström och spänning under laddning för att hålla dina enheter säkra.
Solid, hållbar konstruktion
Kabeln består av 8 trådar av förtjockad, förtennad koppar. Den är skyddad av en mantel tillverkad av slitstark TPE. Detta gör kabeln motståndskraftig mot böjning, brott eller sönderrivning. Den plats som är extremt känslig för skador - anslutningen mellan kabeln och kontakten - har extra skyddats. Dessutom är ABS-skal extremt motståndskraftigt mot slitage.
Specifikationer:

Märke: Baseus
Namn: Superior Series Snabbladdningsdatakabel
Modell: CATYS-C02
Typ: USB-C till USB-C
Material: ABS + TPE
Färg vit
Effekt 100W max
Överföringshastighet: Upp till 480 Mbps
Längd: 2m



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.