FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
18 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Baseus Videokabel High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Svart

34,18 kr /styck pris utan skatt
Jag beställer
Erbjudandet upphör snart
Skynda dig, erbjudandet upphör omedelbart idag. Tveka inte om du missade chansen!

Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Slovakien
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Kontakt Ring

Baseus Videokabel High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Svart - beskrivning

Baseus High Definition Series HDMI 2.0-kabel ger utmärkt bildkvalitet upp till 4K. Tack vare den perfekta synkroniseringen av ljud och video kan du bekvämt se dina favoritfilmer och -serier, i sin tur, användningen av den senaste HDMI 2.0-standarden tillåts uppnå en bandbredd på upp till 18 GB/s. Kabeln stöder även dynamisk HDR, vilket garanterar fantastisk bildskärpa och rika detaljer.
Hög bildupplösning
Bilder av högsta kvalitet är nu inom räckhåll. Baseus High Definition Series-kabeln garanterar en upplösning på upp till 4K vid 60 Hz. Den är kompatibel med HDMI 2.0 och du kan sömlöst ansluta den till olika enheter som en dator, PS 3 laptop, PS 4 eller set-top box. Kabeln visar bilden i bildförhållandet 21:9 och erbjuder två lägen: Duplicera och Expandera.
Du kommer att märka varje detalj
Produkten stöder dynamisk HDR, vilket gör att den perfekt återger färger och ger en ännu rikare detaljbild. Genom att använda den kan du alltid njuta av utmärkt kvalitet - titta på dina semesterbilder, organisera en filmkväll och arbeta bekvämt på den stora skärmen. Baseus kommer att förse dig med bilder som kommer att glädja dig med hög upplösning, många detaljer och naturliga, levande färger.
Skapa en biograf i ditt eget hem
Vad mer gör Baseus HDMI-kabeln så bra för att titta på film? Den garanterar perfekt synkronisering av bild och ljud. Så du kan bli ännu mer fördjupad i världen som skapats av din favoritregissör. Organisera ett filmnattmaraton för dig och dina vänner, eller skapa en privat hemmabio för att bekvämt se nya avsnitt av en beroendeframkallande serie.
Det kommer att tjäna dig under lång tid
Adaptern är slitstark och överraskande motståndskraftig mot slitage. De guldpläterade kontakterna är knappast känsliga för nötning eller oxidation, så de kommer att tjäna dig under lång tid. Den hållbara PVC-flätan skyddar den förtennade kopparkabeln, vilket gör adaptern motståndskraftig mot böjning och oavsiktliga ryck. Du kommer att framgångsrikt använda den dagligen, utan att oroa dig för att skada den för snabbt.


Betalningsmetoder

  • Överföring

Fraktmetoder

  • Inrikesfrakt
  • Utrikesfrakt

Andra grossisterbjudanden

Andra erbjudanden i denna kategori

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.