FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Vi är glada att kunna erbjuda dig gröna basketshorts från märket Adidas Ekit till ett exceptionellt pris på 10 € vardera. Detta är en lagerlikvidation, vilket innebär att du får bra priser för denna kvalitetsartikel.

Adidas Ekit basketshorts är utformade för att ge optimal komfort för spelare. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både starka och lätta, vilket ger stor rörelsefrihet på fältet. Deras ljusgröna design ger en extra touch av stil till din basketdräkt.

Dra nytta av detta exceptionella erbjudande för att utrusta ditt basketlag eller för att förnya din egen sportgarderob. Adidas Ekit basketshorts finns i olika storlekar, se storleksguiden för att välja den som passar dig bäst.

Missa inte denna möjlighet att få basketshorts av hög kvalitet till ett oslagbart pris. Gör din beställning nu och njut av snabb och pålitlig leverans. Om du har några frågor eller önskemål om ytterligare information, tveka inte att kontakta oss. Vi står till ditt förfogande för att hjälpa dig i ditt val.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.