FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Bilfelkodsläsare Bluetooth OS DS150e

344,05 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 688,10 kr


Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
5 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm8141
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


6 stycken textiltallriksunderlägg: Textiltallriksbrickor skyddar ditt bord när du äter eller serverar mat. Det mjuka och tjocka materialet skyddar bordet från repor och värme som kan orsakas av varma rätter eller tallrikar. Dessa textiltvättar är lätta att rengöra och kan även tvättas i maskin.

6 stycken glasunderlägg: Underlägg är bra för att skydda bordet från kondens orsakad av kalla drycker eller varma drycker. Dessa praktiska tvättmaskiner absorberar fukt från drycker och förhindrar att bordsytan blir blöt eller utsmetad.

6 skedar knivar, gaffelhållare: Sked-, kniv- och gaffelhållarna erbjuder en praktisk lösning för att hålla besticken snygga på bordet. På så sätt håller de inte bara bordet rent, utan ger också ett elegant och snyggt utseende under måltiderna.

Laxllent servisdiskmaskin är inte bara användbar och funktionell, utan har också en speciell design som skapar en trevlig atmosfär på matbordet. Materialet i setet är av hög kvalitet och hållbart, så du kommer att njuta av att använda det i många år.
Det är ett idealiskt val för alla tillfällen, oavsett om det är en familjemiddag, en sammankomst med vänner, en festmåltid eller till och med vardagsbruk. Laxllent servisunderlägg kan också vara en bra present till familj eller vänner som uppskattar den speciella atmosfären och stilen att äta hemma.

Denna högkvalitativa servisunderlägg är både elegant och praktisk för dem som är uppmärksamma på detaljer och gillar att omge sig med snygga tillbehör i sitt hem. Det tar bordskulturen till en ny nivå och bidrar garanterat till en trevligare måltid.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.