FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Cecotec Conga 1190 pilot rengöringsrobot

1 368,66 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Finish - Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Sista genomförande
för 4 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


PERFEKT DAMMSUGNING GÅR IN I EN NY ERA
En ny rengöringsstil har uppstått i vår värld. Tack vare sitt minne gör Conga Series 1190 sitt jobb på ett absolut effektivt sätt, från början till hemkomsten. Fantastiska vändningar tar bort varje dammfläck, och rengöringssystemet är pålitligt. Den är alltid redo för rengöring och gör det optimalt, den kortaste vägen mellan två punkter. När du anförtror honom att städa huset kommer du att märka skillnaden. Den rengör hela den täckta ytan och vet när och hur den ska återvända till laddstationen.
2-I-1 ROBOTDAMMSUGNING: SOPNING, DAMMSUGNING,
Flaggskeppet i Conga-robotserien är funktionalitet.

INTELLIGENT OCH ORDNAD NAVIGERING, RENGÖR HELA YTAN
Njut av smart och rörig navigering med kartor och minne med iTech Gyro-teknik. Conga Series 1190 är designad för alla typer av golv och anpassar sig helt till ditt hem, rengör hela ytan som ska täckas, passerar under möbler, upptäcker hinder och förhindrar stötar eller fall. Andra robotdammsugare kan bli smutsigare än rena, men den här avancerade modellen renar luften med ett högeffektivt filter som fångar damm och allergener.
STYR ALLTID DEN MEST EFFEKTIVA RUTTEN MED DITT MINNESSYSTEM
Kom ihåg rutten för att alltid hitta den snabbaste och mest effektiva rutten och återgå till laddstationen omedelbart efter rengöring med minnesstyrsystemet. Roboten vet exakt var den är, var den har passerat och vart den ännu inte har gått.

6 AUTOMATISKA RENGÖRINGSLÄGEN: GLÖM RENGÖRING
Den nya roboten i Conga 1190-serien har 6 automatiska rengöringslägen som anpassar sig till alla typer av ytor och behov. Välj ett läge från fjärrkontrollen och voila, det är så enkelt.

Gyroskopiskt läge: rengör hela ytan för att täckas på ett ordnat och intelligent sätt och återgå till laddningsbasen på det snabbaste sättet.
DeepCleaning-läge: rengör hela huset noggrant och dammsug med maximal effekt flera gånger på specifika platser i varje rum i huset. Roboten färdas i två faser, den första i Gyro-läge och den andra i Auto-läge.
Kantläge: ett av de mest smutsiga områdena är vanligtvis kanter eller plintar. Av denna anledning har Conga-robotserien ett speciellt läge för att ta bort smuts som samlats runt väggar och möbler.
Manuellt läge: njut av full kontroll över roboten med fjärrkontrollen och rikta den till önskad plats. I det här manuella läget tar roboten bekvämt och omedelbart bort smuts från specifika platser.
Spiralläge: vid smuts som ackumuleras vid ett tillfälle tar roboten bort smutsen omedelbart. Till exempel, om du lagar mat och mjölgrytan kommer att tippa över.
Återvänd hem: aktiveras automatiskt när roboten är klar med rengöringen eller batteriet börjar ta slut, och när den återvänder till laddstationen fortsätter den rengöringen för att ta bort de sista spåren av smuts som kan finnas kvar. Dessutom kan du också aktivera det här läget manuellt med fjärrkontrollen.

EXKLUSIVT DJUPRENGÖRINGSLÄGE FÖR MEST RENGÖRING
Gör dig redo för en extra djuprengöring. Med detta läge tar Conga 1190-serien bort all smuts från varje rum i huset och lämnar inget damm efter sig. Rengöringen är programmerad i två faser: den första i Gyro-läge, där roboten rengör hela den täckta ytan på ett intelligent och ordnat sätt, och den andra där roboten passerar genom alla punkter i huset flera gånger för att lämna en helt perfekt finish.
DITT HEM ÄR ALLTID RENT MED MAXIMAL EFFEKT
Dess kraftfulla turbin maximerar hög sugkraft upp till 1400 Pa tack vare ForceImplode-systemet. Det garanterar ett rent golv hela tiden och tar bort all slags smuts från vilken yta som helst. Dessutom finns det inget hörn att fly från tack vare de två sidoborstarna som hjälper till att trycka all smuts i sugmunstycket.

STÄDA NÄR DU INTE ÄR HEMMA, PLANERA OCH GLÖM
Det är fullt programmerbart 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Glöm dagliga rengöringsuppgifter, programmera roboten att rengöra valda dagar vid den tidpunkt du väljer och ägna din tid åt det du gillar bäst.
TA BORT DEN MEST FANTASTISKA SMUTSEN
Tar bort alla typer av smuts med 3 effektnivåer. Välj mellan Eco-läge för ytrengöring med minimalt slitage, normalt läge för daglig rengöring utan strömförlust och turboläge (1400 Pa) för djuprengöring.
3 EFFEKTNIVÅER FÖR ALLA TYPER AV SMUTS
Tar bort alla typer av smuts med 3 effektnivåer. Välj mellan Eco-läge för ytrengöring med minimalt slitage, normalt läge för daglig rengöring utan strömförlust och turboläge (1400 Pa) för djuprengöring.

Tekniska detaljerBrand: CecotecModellnummer: Conga Series 1190Produktmått: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kgKapacitet:    0, 



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.