FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
21 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Chimpan Tree Familj Brädspel Familj Kul

94,43 kr - 22% 121,44 kr /styck pris utan skatt

Lägsta pris från 30 dagar före rabatt: 94,43 kr


Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
50 stycken
Land
Storbritannien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
3 dagar
Sista genomförande
för 2 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

KATAPULTERA DINA HOPPANDE APOR - Detta strategiska schimpansträdspel är perfekt för alla tillfällen. Gör det här setet fantastiskt, oavsett om det är på ett barnkalas, har en spelkväll med familjen eller till och med på språng, när du campar eller är på semester. Med detta Monkey Jumping-spel kommer din familj att ha timmar av kul! Detta brädspel erbjuder inte bara timmar av oändligt skoj, det hjälper barn att lära sig strategiska sociala tänkande färdigheter och utvecklar sina finmotoriska färdigheter. Vem kommer att krönas till den ultimata Chimpan Tree-vinnaren?
ETT KLASSISKT SPEL SOM ALDRIG BLIR GAMMALT - Det här spelet ger bra underhållning för barn och vuxna och har roat familjer i generationer! Kommer du att vara den första spelaren som katapulterar dina schimpanser in i trädet! Varje spelare turas om att vända sin schimpans in i trädet från sin startplatta, om de har turen kommer schimpanserna att svänga från grenarna. Den första spelaren med alla sina schimpanser hängande från trädet är vinnaren. Spela med dina barn, vänner eller hela familjen.
PERFEKT FÖR ALLA FESTTILLFÄLLEN - Detta Chimpan Tree Game är perfekt för alla tillfällen eller familjeäventyr. Oavsett om det är jul, födelsedagar, familjespelkväll eller till och med camping, kommer det här spelet säkert att få hela familjen att ha kul tillsammans. Detta spel uppmuntrar den tidiga utvecklingen av alla motoriska färdigheter hos barn, från hand-öga-koordination till tålamod, och inte bara det, det ger barn oändliga timmar av underhållning. Detta favoritretrospel är också en perfekt present för alla tillfällen.
PRODUKTSPECIFIKATIONER - Inkluderar 1x Monkey Tree Base &; Ett sortiment av olika färgade apor (blå, röd och gul). Minst 2 spelare krävs. Paketets mått - H6cm x B27cm x D27cm. Lämplig för åldrarna 3 år och uppåt.
EPISKT KUL! RANGE - Epic Fun-produkter känns omedelbart igen från deras ljusa illustrativa designade förpackningar. Detta fantastiska sortiment täcker allt från klassiska brädspel för barn till familjespel. Erbjuder en rad spel som erbjuder otroligt värde för pengarna utan att kompromissa med kvaliteten



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.