FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
13 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Ett glas färskpressad juice varje dag!
Prova de naturliga, näringsrika juicerna som du enkelt kan göra hemma. Med Lafe citruspress får du smakfulla och uppfriskande juicer. Citrusjuicer är den perfekta lösningen för människor som värdesätter en aktiv livsstil och en balanserad kost.

• 2 arbetsriktningar.
• Sikta för att separera fruktköttet från saften.
• 40W effekt.
• Avtagbar 0,5L kanna.
• Ljudnivå 60 dB.

Klar juice utan fruktkött
Apparaten är försedd med en sil som separerar resterande fruktkött från juicen, så att du alltid får klar juice. Juicern är mycket lätt att ta isär och de delar som kommer i kontakt med frukten (sil och kanna) kan rengöras i diskmaskin.
Enkel operation
Att använda juicepressen är väldigt enkelt - det räcker att skära frukten på mitten och trycka den mot struten. Enheten slås på automatiskt, konen ändrar rotationsriktningen med varje tryck. Allt detta för att få ut maximal juice ur en mogen apelsin eller grapefrukt.
Avtagbar kanna
Juicebehållaren på 0,5 L är lätt att gömma i kylen med en oanvänd dryck. Och examen låter dig mäta rätt mängd juice. Alla plastelement i Lafe juicern, såväl som kannan, är gjorda av högkvalitativ plast avsedd för säker kontakt med mat, så du kan vara säker på att din juice inte bara är välsmakande, utan också hälsosam.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.