FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
10 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Creative Sound Blaster X1 externt ljudkort

1 049,47 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Nintendo - Apple
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Sound Blaster X1 externt ljudkort
Sound Blaster X1 externt ljudkort
Sound Blaster X1

Högupplöst USB DAC med Super X-Fi hörlursförstärkare

Upptäck detaljer som du aldrig har hört förut med Sound Blaster X1.

Den superkompakta Sound Blaster X1 är specialbyggd för att leverera kraftfullt och orört hörlursljud och förbättrar omedelbart högupplöst ljudkvalitet med den inbyggda AKM 4377 DAC. I kombination med Ti/Burr-Brown INA1620 dubbla op-förstärkare förstärker och levererar Sound Blaster X1 klart ljud för att ytterligare förbättra din lyssningsupplevelse. Med andra ord fungerar Sound Blaster X1 som en mellanhand mellan din enhet och dina hörlurar och levererar tydligare, högre och effektivare ljud tillsammans med Super X-Fi-hörlursholografi.

Anslut den direkt via USB-C till din PC, Mac, PlayStation eller Nintendo Switch så förbättrar det ljudet på din enhet med liten ansträngning. Den har också mikrofonuppspelnings- och avstängningsknappar, samt en uppsättning SmartComms via Creative-appen på PC och Mac, för sömlös onlinekommunikation under möten och chattar i spelet.

PRISTIN LJUD

Hör varje lager, varje detalj och varje nyans av dina favoritmedier. Sound Blaster X1 innehåller en exakt 32-bitars AKM digital-till-analog-omvandlare, känd i ljudvärlden för sin exceptionella trohet. I kombination ger Sound Blaster X1 exceptionell ljudprestanda på upp till 115 dB SNR vid uppspelningsupplösning på 24 bitar/96 kHz. Den levererar orörd ljudkvalitet, vilket ger det bästa i dina hörlurar och uppspelningsenhet.

FÖRBÄTTRA DIN UPPLEVELSE

Vi vet hur svårt det är att hitta bra hörlurar, och vi garanterar att Sound Blaster X1 ger ditt par imponerande och kraftfull akustik utan att offra ljudklarheten. Sound Blaster X1 använder den förstklassiga Ti/Burr-Brown INA1620 dubbla op-förstärkaren med integrerade tunnfilmsmotståndspar och EMI-filtrering för att leverera hög effekt med extremt låg distorsion och överhörning, vilket ger högkvalitativt ljud för din lyssningsupplevelse.

Sound Blaster X1 kan också köra hörlurar med hög impedans upp till 600, även studioklassade. Njut av de fullständiga specifikationerna för dina favorithörlurar var du än är med detta bärbara ljudtillbehör. Om du har underutnyttjat dina hörlurar, här är din chans att maximera dem.

UPPSLUKANDE SURROUNDLJUD

Ingenting slår surroundljud på bio, och det är där Sound Blaster X1 kommer in. Även om du inte kan vara på bio dygnet runt, är Sound Blaster X1 säker på att ta dig med på en resa var du än är.

Med full-range 5.1 och 7.1 ljudströmalternativ för surroundljudvirtualisering, liksom den prisbelönta holografin av Super X-Fi-hörlurar, låter denna USB DAC dig enkelt uppleva surroundljudeffekter i hörlurar, särskilt dialog i filmer med en naturlig och realistisk ljudbild som är djupt uppslukande och mycket naturlig, precis som i biografen, utan att förlora ljudsignaler och effekter från miljön.

PROBLEMFRI INSTALLATION

Med ett bekvämt plug-and-play USB-C-gränssnitt ansluts Sound Blaster X1 direkt till din PC, Mac eller spelkonsol och kräver att inga drivrutiner installeras.

Anslut bara Sound Blaster X1 till din enhet och njut av omedelbara volym- och tydlighetsökningar för alla media från dina favoritappar och musikspelare, inklusive Netflix, Spotify, Apple Music och till och med YouTube. I kombination med ett bärbart och lätt chassi är Sound Blaster X1 i grunden ett professionellt ljudsystem som passar i fickan!

PRAKTISKA KONTROLLER

Få enkel åtkomst till användbara funktioner som volym, mikrofonavstängning och Super X-Fi-kontroller på Sound Blaster X1 utan att behöva navigera genom flerskiktade skärminställningar. Mute-knappen är särskilt användbar när du använder ett headset under ett samtal!

ALLT KAN ANPASSAS

Appen Kreativt ger dig mer kontroll över hur du lyssnar. Anpassa ljudet med equalizer-inställningar eller justera equalizerbandet efter eget tycke för att skapa en lyssningsupplevelse som verkligen är din.

Du kan också få tillgång till en omfattande uppsättning ljudförbättringar för att skapa rätt stämning för spel, titta på filmer och mer. Fördjupa dig i videor med Surround via Acoustic Engine, eller aktivera scoutläget för att förstärka komplexa ljudsignaler i spelet och få en fördel över din motståndare.

KOMMUNICERA SMARTARE

Tack vare det smarta roliga paketet



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.