FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
19 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS Kollektion 2018

från 291,36 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
24 stycken
Tillgänglig kvantitet
4875 stycken
Land
Spanien
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Finish
Leveranstid
2 dagar
Sista genomförande
för 8 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

SUPERERBJUDANDE FÖR DEN NYA EXKLUSIVA KOLLEKTIONEN AV JEANS CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERIKANSKA MÄRKEN ERBJUDER DIG EXKLUSIVT HELA 2018-KOLLEKTIONEN
30 modeller av jeans
5 modeller av shorts
3 modeller av jackor
CR7 FLEX
Genom att blockera bomull och spandex i en avancerad vävningsprocess skapade vi CR7 Flex för överlägsen stretching och återhämtning. Denna denim är utformad för att röra dig! Med all bild och stil vill du ha avancerad denim, men med nivåer av komfort och rörlighet obehindrat, obegränsat och oöverträffat.
Det perfekta valet för alla som alltid är på språng.
JEANS FÖR ALLA
Den första CR7 Denim -kollektionen består av shorts och jeans för män, alla klippta för att förutse rörelser. Det finns fyra typer av herrjeans, som är utformade för att passa nästan alla kroppsformer och stilpreferenser. Oavsett hur du bär dina jeans, om du letar efter jeans som stöder din obegränsade livsstil, kommer CR7 att ha en modell för dig.
DENIM ÅTERUPPFUNNITS
Från ett grundtyg i herrkläder: denim. Vi inspirerades av hur Cristiano Ronaldo bor på fältet och designade en kollektion för alla män som alltid är på språng och i behov av denim som inte håller honom.
Genom att skapa ett nytt tyg som inspirerar till frihet: CR7 Flex kan Cristiano sätta sitt namn på denim som ser ut som denim men är mer flexibelt och mindre restriktivt.

ALLA STORLEKAR TILLGÄNGLIGA

JEANS SLIM BIKER TYPE-C - MÖRKT HARTS
Tillgängliga färger: MÖRKBLÅ
Den ikoniska CR7-looken finns i denna Type-C Biker Jeans. Dessa smala jeans inkluderar ett Moto-täcke på låret och ryggoket, samt vridna sömmar och konturerade benfläckar. Komfortpassning - Medium midja - Denim stretchkomfort - Blixtlåsförslutning - Mörk hartsfinish - Cristiano Ronaldo överdimensionerad metallnitar

TYP-C SMALA RAKA JEANS
Tillgängliga färger: ADMIRAL - INDIGO - STONE - WAXED JET
Original och snygg, CR7 Type-C Denim jeans kombinerar mid-rise jeans vid höften och låret med ett rakt ben till fotleden. De finaste detaljerna inkluderar den ikoniska vita niten, sliten blekning, en klassisk zip-fluga och ett veck i fållen. Comfort Fit - Medium Rise - Stretch Denim - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 Läder rygglapp och ikonisk vit nitar

TYP S SUPER SKINNY KONSTRUERAD MAGER
Tillgängliga färger: ROSE BLUE - COASTAL BLUE - ONYX - ASFALT - WHITE ALPES - INDIGO
CR7 Type-S jeansen har designats med kroppen i åtanke. Dessa smala jeans har 3D-sömmar vid knäet och baksidan av benet. Tvättas för en sliten som ditt första slitage. Mager passform - Låg stigning - Mjuk stretch denim - Knappfluga - Indigoblå denim - 3D-sömmar + Paneldetaljer - CR7 läderbaklapp + ikonisk vit nit

TYP T AVSMALNANDE HARTSDIPP JEAN
Tillgängliga färger: RESINE NAVY
CR7 Type-T jeansen har låg midja och lätt gren för extra utrymme och komfort i sits och lår. Det välvda benet smalnar till fotleden för en modern form. Detaljer inkluderar ikonisk vit nit med färgstänk. Avsmalnande ben - Low Rise / Grenlös - Soft Stretch Denim - Knappfluga - Indigo Blue Denim - Sprayharts + Nötningar - Cr7 Läder Baklapp + Ikonisk vit nitar

RIP BACK SHORT - SVART JET
CR7 rippade jeansshorts, tillverkade av stickad denim, ger komfort såväl som attityd. Dessa slimmade shorts har den ikoniska vita niten och de tredubbla nålsömmarna.
BELAGD JET - VAXAD JET
Denimjeansen CR7 är gjorda av mjuk denim och belagda med en vaxad finish för en unik patina med varje slitage. Det svarta materialet spelar på den mörka jeansen medan de limmade kanterna kontrasterar mot den råa jeansbotten.
SPARKA TILLBAKA KORT - KOL
CR7 jeansshorts är tillverkade av mjukstickad denim som har tvättats för ultimat komfort. En grumlig grå tvätt och oxiderade toner ger karaktär åt dessa CR7 kortbyxor.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.