FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
17 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Dekorativ gipsvy riskorn

8,51 kr /kilogram pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
25 kilogram
Tillgänglig kvantitet
10000 kilogram
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
15 dagar
SKU:
C1525609
Sista genomförande
för 8 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Det är en dekorativ gips strukturerad, letar efter "riskorn" baserat på akryl-stire¬fina dispersioner, pigment och marmorgranulat som används för exteriör och interiör efterbehandling. vanliga plåster, gipsplåster, betong, gipsskivor och gammal färg: den kan appliceras på vilken yta som helst av mineralbas. Den är väderbeständig, mycket motståndskraftig mot mekanisk påverkan, slag, nötning och repor.

Förberedelse av basytan: Kontaktytan måste vara helt torr, slät, ren, avsprafuita och avfettad, utan lösa partiklar. Reparationspunkterna har samma struktur som den befintliga ytan.

Bruksanvisning: Ytorna måste grundas med gipsprimer i minst 24 timmar innan det dekorativa gipset appliceras. Materialet appliceras för hand på en tjocklek av gipsgranu¬latia (1,5 mm) med rostfritt stålspackel med en spatel och bruten cirkulär med en slät plastflottör. Applicera inte på mycket ömtåliga ytor (t.ex. målning av befintlig lera, kalkputs, kalkputs, gipsfasad -. Utomhus). De gäller inte för ett intervall på mindre än 2 timmar efter regnets slut (temperaturförhållanden som möjliggör torkningsberedning). För att förebygga bete kommer gips att appliceras i ett enda steg i processen "våt i våt" (utan avbrott). Detta kräver att det finns ett tillräckligt antal applikatorer på byggnadsställningen; Det fungerar inte under mycket höga temperaturer under direkt påverkan av solen, stark vind, dimma, hög luftfuktighet över 80% och risken för regn och frost. Vid höga temperaturer och mycket höga rekommenderas att appliceringen av gips späds 2% med vatten och bindningen på fasadens sida , som inte är direkt utsatt för solljus. Det rekommenderas att applicera produkten igen efter det lokala syftet att utföra reparationer och justeringar över en yta som redan applicerats, eftersom dessa områden sticker ut i det allmänna utseendet på mållinjen. Substratet och lufttemperaturen bör vara mellan 5 ° C och 25 ° C

Färgade plåster viktiga: med naturliga aggregat är möjliga variationer i nyans; Det kommer därför endast att användas med samma antal batchmaterial på samma yta; annars kommer material att blandas med varandra för att undvika olika nyanser för att undvika att få. Rengöringsutrustning görs omedelbart efter användning med vatten eller tvålvatten. Torktiden ytlig (beröring): 04.00, torrhet (boll): 72 timmar. Värden?? indikeras för en temperatur av 20 ° C och en relativ fuktighet på 60%. Ca: Under de första 24 till 72 timmarna efter applicering påverkas ytan av regn, snö, frost etc. Specifik konsumtion bör skyddas. 2,9-3,1 kg / m2. Förbrukningen är för den perfekt släta ytan. Förbrukningen varierar beroende på applicerad tjocklek och caracteris¬ticile substrat. Förpackning: plasthink på 25 kg. Förvaring: Förvaras på en sval, torr temparatur mellan 5 ° C och 30 ° C i originalförpackningen, oöppnad. Inom vågor förmåga: 24 månader från tillverkningsdatum med villkoren för förpackning och lagring uppfyller. Se tillverkningsdatum och partier märkta på förpackningen.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.