FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Utforska vårt urval av autentiska laddare för bärbara Dell-datorer som är utformade för att uppfylla olika strömbehov. Vårt sortiment omfattar laddare med en mängd olika typer av kontakter, inklusive standardalternativen 4,5 x 3,0 mm och de större 7,4 x 5,0 mm för att säkerställa kompatibilitet med ett brett utbud av bärbara Dell-modeller.

Varje laddare är utformad för att passa olika wattkrav och ger alternativ som 65W, 90W, 130W, 180W och en robust 240W för mer energikrävande uppgifter. Ingångsspänningsområdet på 100 - 240V gör dessa laddare mångsidiga för global användning och följer olika effektstandarder.

Observera att nätsladdarna inte ingår i dessa laddare. Varje laddare kommer dock med 12 månaders garanti, vilket garanterar tillförlitlighet och kundnöjdhet. Dessutom erbjuder vi en detaljerad lista redo för nedladdning för att hjälpa dig med din urvalsprocess.

Det här erbjudandet är inriktat på att möta behoven hos företag som vill fylla på med kvalitetsladdare för bärbara Dell-datorer. Oavsett om du uppdaterar ditt befintliga lager eller överväger nya tillägg är vårt omfattande laddarsortiment tillgängligt för grossistköp.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.