FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Digital alkoholsond med nyckelring

48,49 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
86 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Med hjälp av en digital alkoholsond kan du mäta din alkoholnivå enkelt, enkelt och snabbt. På grund av andningsapparatens storlek kan den till och med passa in i bilens handskfack. Enheten kan vara ett utmärkt val för husfester och fester. Gadgeten har en LCD-skärm, lyser i mörkret så att du alltid kan göra noggranna mätningar.

Körsbärsdrottning cognac körsbär
Med alkohol-körsbärsbonbonet var det nästan ingen tvekan om att andningsapparaten skulle signalera. Ingredienserna innehåller också etylalkohol, som specifikt anges på kartongen: den maximala alkoholhalten är 5 volymprocent. Gabi var en sann hjälte, hon gick med på att äta så många cognackörsbär som hon kunde. Han gjorde det till fyra stycken. Omedelbart efter den första konsumtionen indikerade sonden 0,5 tusendelar. Tio minuter senare, 0,4 tusendelar. Så om du stöter på cognac körsbärsbonbons från credent under ett familjebesök i helgen, är det värt att vänta minst en halvtimme innan du lämnar.

Funktioner: Räckvidd: 0,00% - 0,19% BAC eller 0,0 - 1,9 g / l2: % BAC och g / L2 x AAA batteridriven. Mått: 11cm x 7cm x 2,5 cmFärg: svart
Observera att produkten kvalificerar sig som hygienisk apparat, vid användning kan den endast bytas ut under garantin. Med förbehåll för gällande lagar. Du har inte rätt till ångerrätt!
Om du köper produkten gör du det med detta i åtanke!
Använda widgeten: Att använda widgeten är en bris, tryck bara på strömbrytaren och enheten slås på. Efter 10 sekunder - under vilken enheten värms upp (uppvärmningsinskription) kan du blåsa sonden. Efter 5 sekunders blåsning kan du se resultatet.

Vad är gömt i lådan med prylar?- Digital alkoholsond med nyckelring



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.