WELCOME SUMMER
-35%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Drycker Bästa pris Läsk Drycker Sport Energi Läsk Prime Hydration Drink

21,39 kr /en flaska pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 flaskor
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Lettland
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
7 dagar
EAN:
4549292009064
Sista genomförande
för 4 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

"Prime Hydration" verkar vara ett varumärke eller produktnamn relaterat till energidrycker eller vätskedrycker, men från och med min senaste uppdatering finns det ingen specifik information tillgänglig om en produkt med det exakta namnet. Energidrycker och vätskedrycker är dock ganska vanliga på marknaden och erbjuder en mängd olika formuleringar som är utformade för att ge en energikick eller fylla på vätskor och elektrolyter.

Energidrycker innehåller vanligtvis koffein och andra stimulantia, tillsammans med socker och olika vitaminer och mineraler, för att ge en snabb energikick. Å andra sidan fokuserar vätskedrycker på att fylla på vätskor och elektrolyter som förlorats genom svettning under fysisk aktivitet eller i varmt väder.

När du överväger en energidryck eller vätskedryck är det viktigt att undersöka ingredienserna och näringsinformationen för att förstå vad du konsumerar. Några viktiga faktorer att tänka på är:

Koffeininnehåll: Energidrycker innehåller ofta höga halter av koffein, vilket kan påverka individer på olika sätt och kan orsaka biverkningar om de konsumeras i överskott.

Sockerhalt: Många energidrycker innehåller mycket socker, vilket kan bidra till viktökning och andra hälsoproblem om de konsumeras för mycket.

Elektrolyter: Hydreringsdrycker kan innehålla elektrolyter som natrium, kalium och magnesium för att hjälpa till att fylla på det som går förlorat genom svettning.

Ytterligare ingredienser: Leta efter ytterligare vitaminer, mineraler eller örtextrakt som finns i drycken och fundera på hur de kan påverka din hälsa eller prestation.

Det är alltid en bra idé att konsumera dessa typer av drycker med måtta och ta hänsyn till dina individuella hälsobehov och känsligheter. Om du är osäker på en specifik produkt eller dess ingredienser kan du rådgöra med en sjukvårdspersonal för att få personlig vägledning.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.