FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning


Extremt rymlig powerbank med två USB-portar som gör att du kan förnya energin hos två enheter samtidigt. Den perfekta följeslagaren av mobil utrustning under olika resor, läger eller andra resor.
Du har ett överflöd av portar - Gadgeten har utrustats med så många som 4 portar : 2 som används för att ladda powerbanken (mikro-USB och USB Type C) och två USB-portar för att förnya energin hos dina mobila enheter.
Kraftfull kapacitet - Så mycket som 10,000 mAh är tillräckligt med energi för att stödja många enheter i nöd . Perfekt för en campingtur eller en musikfestival.
Hållbar och hållbar - Powerbankhuset är tillverkat av högkvalitativ aluminiumlegering . Du kan gå vidare och ta den på vilken resa som helst utan rädsla för att den av misstag kommer att skadas i transporten .
Intelligent chip - Gadgeten har ett intelligent hanteringssystem som väljer lämplig spänning för en specifik utrustning . Dina mobila enheter kommer att få exakt så mycket el som de behöver, återfå den förlorade kraften med optimal hastighet och oro för deras säkerhet.
9 skyddsnivåer - Mot överladdning, urladdning, överspänning, överhettning, överström, kortslutning, elektromagnetiskt fält. Och ovanpå allt detta, överströmsskydd och återställningsskydd. Komplett skydd för både tillbehöret och telefonen .
LED-laddningsindikator - Den inbyggda indikatorn visar i% den återstående mängden el som lagras i kraftbanken.

Specifikation:

Märke: Dudao
Namn: K5Pro
Material: aluminium
Batterityp: Litiumpolymer
Portar: USB, USB Type-C, micro USB
Ingångsström:

mikro-USB: 5V / 2A
USB typ C: 5V / 2A

Utgångsström:

USB: 5V / 2A



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.