FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Dux Ducis Skin X Skyddsfodral Produktbeskrivning + Höjdpunkter

Dux Ducis Skin X Leather Flip Case för Apple iPhone 12 Pro Max Fodralet från märket Dux Ducis från Skin X-serien för Apple iPhone 12 Pro Max är ett högkvalitativt fodral i form av ett hölster som perfekt skyddar vår enhet från repor och skador. Fodralet är tillverkat av en kombination av ett yttre lager av ekologiskt läder och ett inre överlägg av flexibelt TPU, som är motståndskraftigt mot stötar, vilket säkerställer en hög skyddsstandard. En lika användbar funktion är möjligheten att ringa samtal med flipfodralet stängt. Detta möjliggörs av en utskärning i överlägget på Dux Ducis-fodralet, tillägnad den främre högtalaren.

Produktens fördelar: Varumärke
Dux Ducis
Modell
Hud X
Material
Eko-läder + TPU
Kompatibilitet
Apple iPhone 12 Pro Max
Ytterligare funktioner
Stativfunktion, kortplats
Stängningsmetod
Magnet

Varför ska jag köpa den här produkten? Original Dux Ducis-produkt Speciell utskärning för att skydda kameran Mycket hög kvalitet på utförandet Elegant och mycket praktisk Dokument-/kortficka Stativfunktion Stark magnetstängning Ger problemfri åtkomst till alla knappar och kortplatser Skyddar enheten perfekt från kontaminering och skador

Ytterligare information: Dux Ducis telefonfodral ger full funktionalitet på enheten, inklusive eventuella nödvändiga utskärningar för kortplatser, samt knappskydd. En av fördelarna är stativets mycket praktiska funktion, tack vare vilken vi kan luta vår Apple iPhone 12 Pro Max och använda enheten utan att hålla den i våra händer, t.ex. när vi tittar på filmer eller surfar på Internet. Ett ytterligare alternativ är en innerficka för ett betalkort eller dokument, som kan hittas efter att luckan har öppnats stängd med en magnet. Locket ger utmärkt skydd av enheten från alla sidor, tack vare den stängda designen, och materialet som fodralet är täckt med är behagligt att ta på. Fodralet har en elegant design som fungerar i alla situationer, till exempel ett affärs- eller socialt möte.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.