WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

DVB-T2 PNI TV801 antenn med förstärkare, för digital-TV-signal 30dB

193,16 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
100 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
SKU:
PNI-30DB-1DVB
EAN:
5949066516559
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Visning av digitala TV-kanaler som sänds ut markbundet i DVB-T2-systemet
DVB-T2 PNI TV801-antennen tar emot TV-kanaler som sänds gratis av den nationella TV: n: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR Timisoara etc. För närvarande kan 12 TV-stationer tas emot. Närvaron och kvaliteten på den mottagna signalen beror på avståndet från det markbundna utsläppsreläet. Avståndet på över 3-5 km eller förekomsten av hinder som byggnader, landformer kan påverka den mottagna signalen (se kartan på www.radiocom.ro).
NY
Täckningsområdet med DVB-T2-signal har utökats till cirka 62% av befolkningen
Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. (RADIOCOM) har utökat täckningsområdet med digital markbunden signal till ca. 62% av befolkningen och 58% av det rumänska territoriet.
Digital markbunden TV-signalkarta i Rumänien Radiocom har uppdaterat täckningskartan med DVB-T2-signal för november 2016. Enligt denna karta har övergångs-DVB-T2-projektet redan 63 sändare. Det uppskattade serviceområdet ger signal för cirka 90% av befolkningen och för cirka 84% i territoriet. Källa: https://www.hdsatelit.com/2016/11/harta-semnalui-tv-digital-terestru-in.html
 
HDTV / DVB-T-tuner digitalbox
Om du har en TV utan inbyggd DVB-T2-mottagare kan du använda den här antennen tillsammans med PNI TV901 Digital Tuner. När det gäller en TV med tuner, anslut PNI TV801-antennen direkt till den via den medföljande koaxialkabeln.
 
Störningsskydd 4G LTE-filter
PNI TV801 kamera -tv -antenn är utrustad med ett filter som blockerar alla 3G-, 4G- och 5G -signaler som kommer från mobiltelefoner, surfplattor, trådlösa nätverk och antenner för mobilnät, för att säkerställa optimal, ljudlös mottagning av digital-TV -signal.
 
Utmärkt signalmottagning
Den inbyggda förstärkaren optimerar den mottagna signalen. Frekvensområde som stöds: 87, 5 - 230MHz / 470 - 862MHz, i bezile VHF / UHF / FM.
 
4 meter koaxialkabel
Den medföljande koaxialkabeln, med en längd av 4 meter, möjliggör positionering av antennen i området med den bästa signalen.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.