FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

EasyULT Trådlös Bluetooth-adapter för bil

20,13 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 40,26 kr


Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
5 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm8316
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

EasyULT Bluetooth 5.0-mottagaren är en trådlös ljudadapter av hög kvalitet som gör att du enkelt kan njuta av att lyssna på musik och strömma ljud mellan enheter som inte har en inbyggd Bluetooth-anslutning. Denna kompakta och multifunktionella enhet är ett idealiskt val för användning i bilar, hemmabiosystem, högtalare och hörlurar.

Viktiga funktioner:

Bluetooth 5.0-teknik: Avancerad Bluetooth 5.0-teknik ger inte bara snabbare och stabilare anslutningar till enheter, utan garanterar också ljudöverföring av hög kvalitet. Dataöverföringen är nästan dubbelt så snabb och garanterar en stabil anslutning över avstånd på upp till 10 meter.

Trådlös ljudströmning: Spela upp musik från enheter som inte har Bluetooth. Denna bil-Bluetooth-adapter ansluts till ljudsystem, hemmastereo, högtalare och trådbundna hörlurar med hjälp av 3.5 mm aux-adaptern. Den har ett Bluetooth 5.0-chip för stabil anslutning, snabba dataöverföringar och brett signalområde.

Automatisk anslutning: Denna bärbara adapter kan användas som antingen sändare eller mottagare. I sändarläge ansluts den till Bluetooth-aktiverade mottagare, såsom hörlurar eller högtalare, och överför ljudsignaler till dessa enheter. I mottagarläge ansluter du till en Bluetooth-aktiverad telefon och tar emot ljudsignaler och delar dem med dig.

Lätt att justera: I mottagarläge kan du justera volymen och växla låtar upp och ner. Tryck länge på vänster/höger funktionsknapp för att justera volymen. Tryck kort för att växla låtar upp och ner. Den mellersta knappen är play/paus-knappen. Mottagarläget kallas ZF-360.

Paket innehåll:

1 x Bluetooth 5.0 2-i-1-adapter,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX-kabel,

1 x USB-laddningskabel,

1 x 3,5 mm ljudadapter,

1 x bruksanvisning 

Inbyggt batteri: Den har ett inbyggt 300mAh-batteri som ger 10 timmars uppspelningstid på en enda laddning.

EasyULT Bluetooth 5.0-mottagaren är ett idealiskt val för alla som vill njuta av trådlös musiklyssning och ljudströmning mellan enheter som inte är utrustade med Bluetooth-anslutning. Den är lätt att använda, levererar högkvalitativt ljud och erbjuder ett brett utbud av applikationer för hem- och bilunderhållning.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.