FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
19 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Extra tidig clementin av hög kvalitet och lätt att skala. Trädet som de föds ur har inga taggar och är smalbladigt. Dess frukt är söt och mycket sim

9,95 kr /kilogram pris utan skatt
Förhandlas senare

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
6 lastpallar
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Spanien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
Sista genomförande
för 1 månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori Aktuella grossisterbjudanden
Erbjudande beskrivning

✨ • Mandariner från Valencia, ren medelhavsessens utan skadliga behandlingar! ✨?

Upptäck den autentiska upplevelsen av Valencias mandariner, odlade med passion och levererade direkt till ditt företag i hela Europa och Spanien. Var stolt över att kunna erbjuda dina kunder naturens fräschör utan kompromisser, eftersom våra mandariner odlas utan flytande behandlingar eller föroreningar. Gör din anläggning till den föredragna destinationen för älskare av färska mandariner!

? Höjdpunkter:
- ? Hållbar odling: Våra mandariner odlas i Valencias soliga marker med miljövänliga metoder. Vi är engagerade i hållbarhet och garanterar en ren och naturlig produkt.

- ? Inga flytande behandlingar: Vi är fast beslutna att erbjuda mandariner utan flytande behandlingar eller förorenande produkter. Vi värdesätter dina kunders hälsa och miljön och satsar på färskhet utan kompromisser.

- ? Export i hela Europa och Spanien: Från fälten i Valencia till ditt företag, vi utökar kvaliteten på våra mandariner till konsumenter i hela Europa och Spanien. Erövra nya marknader med den autentiska medelhavsessensen!

- ? Miljövänlig förpackning: Varje mandarin är noggrant förpackad i miljövänliga material, vilket bibehåller fräschör och kvalitet under hela processen. En felfri presentation för dina krävande kunder.

- ? Utsökt variation: Njut av en mängd olika mandariner, var och en utvald för sin unika smak och premiumkvalitet. Från klassiska klementiner till söta Satsumas, vi har det perfekta erbjudandet för din kundkrets.

Få ditt företag att sticka ut genom att erbjuda det bästa av Valencia. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra grossistprisalternativ och hur vi kan samarbeta för att få den autentiska fräschören av valencianska mandariner till din anläggning.

? Ring nu och erbjud dina kunder renheten och fräschören hos våra mandariner från Valencia! ✨

Priset beror på produktens kalibrar och kvalitet



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.