FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Fighter Hedge Trimmer Bensin - 8000 RPM - 1,0 hk 2 -taktsmotor

Tämma dina häckar och buskar med Fighter bensinhäcksax med en 2-takts bensinmotor. Häcksaxen är utrustad med ett dubbelsidigt, 55 cm långt sågblad, tillverkat av härdat stål. Avståndet mellan tänderna är 2,5 cm; häcksaxen är därför idealisk för beskärning av tjockare grenar.

Praktisk och trevlig att använda
Häcksaxen är utrustad med ett vridbart handtag, så att du bekvämt kan använda häcksaxen i önskad arbetsvinkel. På framsidan är häcksaxen också utrustad med ett extra stort handtag med skyddskåpa, så att du enkelt kan hålla maskinen.

Skapa mixsmörjning för din häcksax
Häcksaxens 2-taktsmotor körs på en blandning av 1 liter 2-taktsolja på 25 liter Euro 98-bensin (blyfri). Vi rekommenderar att du använder Protecton 2-taktsolja för detta. Denna halvsyntetiska olja har utvecklats speciellt för trädgårdsmaskiner och smörjer och underhåller alla motordelar utmärkt. Protecton 2-taktsolja kommer i en praktisk doseringsflaska. Det är också möjligt att använda Aspen 4 och bibehålla rätt blandningsolja mellan 200 ml och 5 liter bensin. Skador orsakade av otillräcklig oljesmörjning täcks inte av garantin.

Var uppmärksam! Blanda alltid mixsmörjning i en lämplig Jerry -burk. Skaka mixsmörjningen väl före varje användning och använd aldrig mixsmörjning äldre än 3 veckor.

Ta hand om din häcksax
Utför regelbundet motorunderhåll i tid. Vid långvarig stillestånd (till exempel under vinterperioden), ta bort allt bränsle från tanken, starta motorn och låt den gå tills den inte fungerar. Detta förhindrar blockeringar och startproblem.

Specifikationer:
Modell: FT-186
Vikt: 5,5 kg
Svärdslängd: 55 cm
Motor: 2 -takts
Effekt: 1 hk
Varvtal: 8000
Bränsle: Bensin
Tankvolym: 600 ml
Med anti-vibrationsskydd

Innehåll :
häcksax
bladskydd
Tändstiftnyckel
Skruvmejsel
Insexnyckel
Rycka
bränsleflaska
Bruksanvisning



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.