FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Fotbas för kontorsfotstöd Justerbar bekväm solid fotbas

186,08 kr /styck pris utan skatt
Jag beställer

Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Kontakt Ring

Fotbas för kontorsfotstöd Justerbar bekväm solid fotbas - beskrivning

Justerbart kontorsfotstöd Produktbeskrivning + Höjdpunkter

Viktiga funktioner: Produkttyp: Fotstöd/justerbart stativ Material: Stål, plast Färg: Svart Mått: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (längd/bredd/höjd) Lastkapacitet: 20 kg Lutningsvinkel: +20 ° ~ -20 ° Vikt: 2225g Lutningsjustering: realtid Ergonomiskt utformad Positiv inverkan på hälsa och komfort Minska trötthet och spänningar i ben och ryggrad Setet innehåller: 1x fotstöd
Stöd för din hälsa Det bekväma och ergonomiska fotstödet är huvudsakligen tillverkat av stål. Utformningen av denna bas inkluderar fyra gummifötter som har en stabiliserande funktion, vilket förhindrar oavsiktlig rörelse. Vem kommer fotstödet att vara den perfekta lösningen för? Skrivbordsarbetare: För dem som tillbringar långa timmar framför en dator kan ett fotstöd hjälpa dig att behålla en bekväm sittställning genom att minska spänningar i benen. Kontorsarbetare: Personer som arbetar på kontor och som utsätts för långvarigt sittande kan dra nytta av ergonomiska lösningar som detta fotstöd för att förbättra komforten och hälsan. Personer med ryggproblem: För dem som kämpar med ryggproblem kan korrekt fot- och beninriktning gynna hållningen och komforten. Friska människor: Aktiva människor som vill ta hand om sin hälsa kan också dra nytta av ergonomiska funktioner som ett fotstöd för att minimera spänningar och obehag.
Komfort och ergonomi Fotstödet är inte bara praktiskt, utan också en viktig ergonomisk lösning som har en positiv inverkan på vardagskomforten. Dess användning bidrar till att förbättra hållningen, vilket är avgörande för att upprätthålla ryggradens hälsa. Tack vare den korrekta placeringen av fötterna hjälper fotstödet till att minimera spänningar i ryggraden och minska belastningen på nedre delen av ryggen. Det minskar trötthet i benen, men minimerar också spänningar i denna del av kroppen. Tack vare förmågan att placera fötterna i en bekväm position hjälper fotstödet till att fördela vikten jämnt, vilket eliminerar överdriven belastning på specifika delar av benen. Detta är särskilt viktigt för personer som upplever muskelspänningar eller obehag i samband med långvarigt sittande eller stående.
Stabilitet: Fotstödet har 4 gummifötter i basen som effektivt förhindrar oavsiktlig växling, vilket gör det möjligt för användaren att koncentrera sig på uppgiften utan att ständigt behöva justera fötternas position.
Fullt justerbar lutning En ytterligare fördel med detta fotstöd är dess justerbara design, så att du kan justera lutningsvinkeln från +20° till -20°. Detta innebär att användaren individuellt kan justera basens lutning efter sina egna preferenser och ergonomiska behov. Den justerbara lutningsvinkeln ger flexibilitet i användningen av fotstödet, vilket gör att det kan anpassas till olika sittpositioner. För vissa människor bidrar en lätt lutning av fötterna till ännu större komfort och minskar spänningar i ryggraden och benområdet. Dessutom innebär möjligheten att justera lutningsvinkeln att fotstödet kan anpassas till förändrade förhållanden och användarpreferenser under arbetet.
Mått, vikt och maximal belastning Fotstödet har praktiska mått och funktioner som är värda att tänka på när du väljer ergonomisk utrustning. Här är detaljerna om dimensionerna och parametrarna för denna bas: Basmått: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (längd/bredd/höjd) Basens vikt: 2225 g Maximal lastkapacitet: 20 kg Dessa exakta mått och parametrar gör att du effektivt kan anpassa fotstödet till olika arbetsytor. Dessutom indikerar den maximala lastkapaciteten på 20 kg en solid konstruktion, vilket är viktigt för att säkerställa säkerhet och hållbarhet under användning.
Massage Njut av en extra lugnande upplevelse med tre massageband som varsamt stimulerar akupunkturpunkterna på fotsulorna. Denna subtila massage ger inte bara omedelbar lindring, utan hjälper också till att förbättra blodcirkulationen i benområdet. Det är som en minimassage som följer med dig hela dagen och tar hand om dina fötters komfort.
PRODUKTGALLERI _________________________________
Vanliga frågor Vilka material användes vid tillverkningen av denna fotbas?
Fotbasen är tillverkad av en kombination av stål och plast, vilket säkerställer en solid konstruktion och hållbarhet.
Vilka är måtten på denna fotbas?
Måtten på basen är 38 cm lång, 30 cm bred och 13,5 cm hög, vilket gör den till en praktisk och lätt anpassningsbar enhet.
Vad är den maximala lyftkapaciteten för denna fotbas?
Den maximala lastkapaciteten är 20 kg, vilket bevisar den robusta konstruktionen och möjliggör säker användning


Betalningsmetoder

  • Överföring
  • Kontant
  • Betalningar online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Fraktmetoder

  • Inrikesfrakt
  • Utrikesfrakt

Andra grossisterbjudanden

Andra erbjudanden i denna kategori

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.