FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
11 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Är du en målmedveten spelare som vill dominera varje match? Eller kanske du bara gillar att hänga i soffan med ditt favoritspel? Den trådbundna gamepaden Tracer Shogun PRO är den perfekta lösningen i båda fallen. Den har designats som ett exakt verktyg som gör att du kan fördjupa dig i en värld av virtuella tävlingar.

• Vibrationsfunktion.
• 4-vägs dubbel pad.
• Digitalt och analogt driftläge.
• 16 funktionstangenter.


Bli inte träffad!
Gamepad Tracer är en enhet som alla fans av de senaste sport-, arkad- och virtuella racingspelen behöver. Den är utrustad med en 4-vägs dual pad och 16 funktionstangenter, tack vare vilka den erbjuder en unik atmosfär och dynamik i spelet. Vibrationsfunktionen som används i enheten ökar dessutom spelets realism. Spelplattan kan fungera i två lägen: digital och analog, vilket gör att du kan finjustera den till typen av spel och få ännu bättre kontroll över karaktärerna och fordonen i spelet. Bli inte förvånad och ta segern!

Alltid bekvämt spelande
Gamepaden är en trådbunden enhet som i hög grad påverkar spelets stabilitet, vilket minimerar fördröjning och störningar. 1,5 m kabel möjliggör bekväm anslutning med hushållsapparater. Dynan är gjord av högkvalitativa material, tack vare vilket den perfekt fyller sin roll under många timmars spelande. Den ergonomiska formen möjliggör en bra passform - enheten ligger säkert och bekvämt i handen. Tangenternas layout och deras känslighet, anpassad till moderna, dynamiska spel, säkerställer precision och lyhördhet i varje situation.

PC eller konsol?
Med Tracer Gamepad behöver du inte längre välja. Enheten fungerar med både PC och PS3- och PS4-konsoler och använder den universella USB-kontakten för signalöverföring. Denna lösning ger dig inte bara tillgång till spel som är kompatibla med alla dessa plattformar, utan är också perfekt för en fest med vänner. Så du kan välja att spela dina favoritspel på din dator från bekvämligheten av ditt eget hem eller besöka en vän som har en konsol. Det är bara upp till dig vilken plattform du väljer - koppla in Tracer-spelplattan och njut av spelet.

Tillverkare: TRACER
Kabellängd (m): 1,5
Dubbla pad: 4-vägs
Vibrationsfunktion: Ja
Antal knappar: 15
Dataöverföring: USB



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.