FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Gaming tangentbord - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

993,39 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
ACTION - Ok
Sista genomförande
för 4 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Gaming tangentbord - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Gaming tangentbord - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown är ett litet mekaniskt tangentbord som vi skapade av två skäl. Först vill vi ge dig friheten att använda bärbar utrustning. För det andra gillar vi vackra saker som lockar avundsjuka utseende.

Som ett resultat ger vi dig en liten konstruktion med puddingknappar av PBT-plast, som skapades i Double Shot-teknik. De ser inte bara kosmiska ut, de är också resistenta mot nötning. Under var och en av dem gömmer Kailh Brown mekaniska omkopplare. Det är det bästa valet om du klickar mycket och letar efter ett relativt tyst mekaniskt tangentbord.

Fotogena och hållbara småbarn

Vi brukar säga att Thock TKL Pudding Brown är ett fotogent och härdigt litet barn.

Det beror på att vi lindade in den i ett vackert och litet TKL Tournament-chassi. I praktiken betyder det att det kommer att passa utan problem varhelst tangentbord i full storlek säger: Hej, jag kommer inte in här. Det kommer också att lämna plats för några designerprylar.

Vi uppnådde detta genom att ge upp det numeriska blocket. Som ett resultat är Thock TKL Pudding Brown-tangentbordet litet och helt redo för action.

Bakgrundsbelysta puddingnycklar

På Thock TKL Pudding Brown gillar vi de bakgrundsbelysta puddingtangenterna mest. Det är utrymme jämfört med vanliga knappar. Med ett klick kan du matcha dem med ditt humör, skrivbordsstil eller spelet du spelar. Detta beror på keycaps som vi gjorde i Double Shot-tekniken. Under denna process injiceras två typer av hållbar PBT-plast i nyckelformen. Tack vare detta torkar knapparna inte av, och deras mjölkvita del (därav namnet Pudding) överför ARGB-ljus.

Kailh Brown växlar

Vet du hur du kan lära känna användarna av taktila switchar? De ställer väldigt sällan in AFK-status. Sammantaget är vi inte förvånade över dem, för med sådana omkopplare känner du inte att du har klickat kontinuerligt i några timmar och du vill fortfarande ha mer.

Kailh Brown är taktila omkopplare. De klarar sig bra i situationer som kräver smidiga rörelser. De är också hållbara, deras livslängd uppskattas till upp till 50 miljoner klick (och tack vare N-Key Rollover-funktionen kommer var och en av dem att spelas in och köras).

Dessutom låter det behagligt tyst. Vi antar att han kommer att hitta sina fans bland människor som ofta använder tangentbordet sent (och bland deras rumskamrater).

Fjädervikt

Thock TKL Pudding Brown-tangentbordet är en riktig fjäderviktskämpe. Det väger lite, men det kommer att uthärda mycket.

Vi testade dess hållbarhet under vardagliga resor till kontoret i andra änden av staden. Tack vare detta är vi säkra på att vi ger dig ett tangentbord som du kan ta med dig bokstavligen var som helst och det kommer fortfarande att se ut på inköpsdagen.

Dess konstruktion med en aluminiumtopp är helt enkelt motståndskraftig mot skador och mycket styv. Dessutom håller det skrivbordet stadigt och rör sig inte ens under långsiktigt arbete. Med utseendet på henne också i ordning, präglade mönster på botten och ARGB-belysning ger det en feisty karaktär.

Jag heter RGB. ARGB

Låt oss vara ärliga, tangentbord utan bakgrundsbelysning ser ok ut. Men om du vill klicka i mörkret, sticka ut från mängden eller imponera på dina vänner från forumet, är ARGB-utrustning det perfekta valet.

Med Thock TKL Pudding Brown kan du matcha utseendet på ditt tangentbord till ditt världshanteringscenter. Markera var och en av de 87 knapparna i en annan färg, ändra färgen på tangenterna eller ange en effekt för hela panelen. Du kan göra det med hjälp av den medföljande programvaran eller från tangentbordet utan att installera programvaran.

Kanske kommer vissa att säga att det är en onödig gadget (du kan alltid inaktivera det här alternativet)... Men om du gillar att leka med design och ändra utseendet på ditt skrivbord då och då, kommer denna ARGB-bakgrundsbelysning att glädja dig.

Justering av lutningsvinkeln i två steg

För din bekvämlighet har vi utrustat Thock TKL Pudding Brown med justerbara fötter. Tack vare dem kan du placera tangentbordet i en av tre stödhöjder som du gillar det bäst.

Flera sätt att få en sladd

Thock TKL Pudding Brown-tangentbordsfodralet låter dig dra kabeln i en av tre riktningar. Tack vare detta har du möjlighet att utnyttja utrymmet på skrivbordet bättre.

Detta tack vare den avtagbara kabeln och tre speciellt förberedda kanaler på undersidan av tangentbordet. Var och en av dem låter dig lägga kabeln i ett bekvämt läge, till exempel närmare genomföringarna eller vid kanten av bordplattan.

Allt under kontroll

Gillar du att ha allt under kontroll? Med dig i åtanke har vi utrustat Thock TKL Pudding Brown med funktionell programvara.

Vi hänvisar kärleksfullt till det som God Mode. Med sitt stöd kan du justera alla tangentbordsinställningar efter dina behov, ändra typ av ARGB-belysning, dess färg, konfigurera driftsättet för många effekter



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.