FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
22 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Garmin Zumo 396LMT-S GPS-navigationssystem för Europa Karta

3 601,54 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
3 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Garmin - iPhone
Sista genomförande
för 8 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Förvandla resor till äventyr
Med sitt väderhölje, erbjuder trådlös anslutning och 4,3 "pekskärm kan användas med handskar, vår navigator för motorcyklar zumo® 396LMT-S är utformad för att resa enkelt roligt slingrande, tungt, du kommer och du kan dela trevliga stunder med dina vänner.

Engagera din grupp
Med ett urval av Garmin Adventure Routing som hjälper till att undvika tråkiga vägrutter, låter zumo® 396LMT-S dig ange preferenser för rutter, dvs rutter lutning, blåsigt med ojämn terräng du gillar. Du kan enkelt skicka GPX-filer från din telefon till din zūmo-enhet eller dela GPX-filer med dina vänner så att du själv kan följa samma rutt. När zūmo är ihopkopplad med din telefon innehåller Smartphone Link-appen också LiveTrack, en praktisk funktion som gör att dina vänner kan följa dig i realtid när du kör.

Andra fördelar med Bluetooth®
För extra bekvämlighet, synkronisera zūmo med din smartphone och Bluetooth-headset eller Bluetooth-headset (säljs separat) för att ringa och ta emot samtal5 utan handskar eller hörlurar. Förvara telefonen i fickan eller sadelväskan och få handsfree-samtal utan att behöva gå ur vägen. Du kan också få smarta anpassningsbara aviseringar för samtal, textmeddelanden, appaviseringar och mer. Dessutom kan du till och med styra musik3 och spellistor på din smartphone direkt i din zūmo-webbläsare. Så du kan ta din musik med dig.

Gratis trafikinformation och väder i realtid
Vad händer i ansiktet? zūmo® 396LMT-S kan ansluta dig till trafik- och väderinformation i realtid via Smartphone Link. Denna gratis mobilapp ansluter din zūmo-enhet till din iPhone® eller Android-telefon ™.

Inbyggt Wi-Fi håller dig uppdaterad
Uppdatering av kartor och programvara är enkelt eftersom zūmo® 396LMT-S använder inbyggt Wi-Fi. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är ansluten till ett WiFi-nätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen om att tillämpa uppdateringar med en knapptryckning. Det finns inget behov av att associera zūmo med en dator.

Bättre fokus på pilotvarningar
Zūmo® 396LMT-S erbjuder användbar information om åtdragna frontkurvor, hastighetsförändringar, korsningar eller djurkorsningar för att hjälpa dig att navigera vägen bättre och bli säkrare. med skolor med mera. Du meddelas också när du håller på att inaktivera. Få varningar vid närliggande trafikljus och fasta fartkameror6. Vid långa resor ger trötthetsvarningen7 dig också råd om du vill koppla av och markera viloplatser som du kan överväga efter några timmars körning. För extra sinnesro skickar zūmo automatisk incidentrapporteringsfunktion8 ett textmeddelande med platsinformation till standardkontakten i händelse av en incident.

Kör inte med en nästan tom tank
Din zūmo® 396LMT-S levereras med en integrerad dator med låg bränsleförbrukning som standard. Detta gör det lättare att uppskatta hur många kilometer du kommer att kunna gå tills tanken är tom. Dynamiska bränslevarningar låter dig veta när det är dags att fylla på och erbjuder till och med alternativ för att hitta kraftverk. En praktisk hastighetsgränsindikator berättar när det är dags att sakta ner. Dessutom kan den digitala kompassdisplayen och POI-databasen för motorcyklar hjälpa dig att hitta verkstäder för motorcyklar, representation och andra platser. Din zūmo-enhet innehåller också en servicehistoriklogg som hjälper dig att spåra serviceintervall, körsträcka och service för din motorcykel.

Omfattande design, testad på rutten
Den robusta zumo® 396LMT-S är designad av motorcyklister för motorcyklister och ger många användbara tekniker för vägen mellan styrhörnen Den är utrustad med en integrerad inbyggd dator med kompassdisplay, hastighetsbegränsningsskylt och skärmar med intuitivt pekgränssnitt, vilket möjliggör snabb och enkel åtkomst till information, även med handskar. Det robusta huset är motståndskraftigt mot bränsleångor, ultravioletta strålar, regn och mer.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.