FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

GLAS KOPP MIXER 800W 5xNIVÅ KROSSAR IS

311,99 kr /styck pris utan skatt
Förhandlas senare
Jag beställer

Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
837 stycken
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Adler
SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Kontakt Ring

GLAS KOPP MIXER 800W 5xNIVÅ KROSSAR IS - beskrivning


ADLERBiller BALE BLENDER är en effektiv anordning för snabb slipning och blandning av livsmedelsprodukter. Den var gjord av glas - det är en mycket hälsosammare lösning för vår kropp än plast. BEKVÄMT TILLÄGG AV PRODUKTER UNDER ARBETSTID! Hålet är stängt med en plugg av transparent plast. Enkel hällning av strimlad mat tillhandahålls av en konturerad pip och ett bekvämt kannahandtag.

FÖRDELAR MED BLÄNDAREN:5 HASTIGHETSNIVÅER + PULSFUNKTIONISKROSSNINGSFUNKTION NIERDZEWNEJ1,5L STÅLISKVARN GLASKOPPAR BILDADE I DEN NEDRE DELEN AV BASEN MED BLAD OCH OVANPÅ DEN DEL AV ENHETEN SOM INNEHÅLLER MOTORN SÄKERSTÄLLER SÄKER DRIFTFYRA FOT MED ÖKAD YTA UTRUSTAD MED GUMMISUGKOPPAR GARANTERAR STABIL DRIFT

~ GÖR VAD DU VILL! BLANDAREN KAN ANVÄNDAS FÖR ATT FÖRBEREDA SOPPOR, MJÖLKRÄTTERSÅSKÖTTFRUKTGRÖNSAKERRIVNING AV BABYINGREDIENSER OCH FÖR ATT KROSSA IS OCH MÅNGA ANDRA RÄTTER OCH PRODUKTER.

~ 5 HASTIGHETSNIVÅER Koppblandaren har växlade hastigheter med hjälp av en ratt1 – LÅNGSAM ROTATION GÖR DET MÖJLIGT ATT SKÄRA STÖRRE BITAR AV PRODUKTER OCH LODUPprodukter strimlas och sätts i en snabb snurrande rörelse. Formen på kannan och bladen möjliggör också vertikal blandning.2-4 – ALLT SNABBARE ROTATION MED ÖKANDE EFFEKTDen förmåga att matcha slipningen och blandningen till den typ av produkter som för närvarande blandas5 – SNABBA ORBOTS MED MAXIMAL EFFEKTDen säkerställer intensiv blandning av strimlade produkter. PULSFUNKTION - ÖKAR TILLFÄLLIGT RPMoccations intermittent drift av enheten med ett maximalt antal varv.

~ HÖGKVALITATIV PRODUKT! Modern, silver och svart, fungerar i varje kök. Tack vare det kan vi enkelt snabbt förbereda en utsökt cocktail. BASHUSET SOM INNEHÅLLER MOTORN ÄR TILLVERKAT AV ROSTFRITT STÅLVRED, DESS RAM, DEN ÖVRE YTAN PÅ DEN DEL SOM INNEHÅLLER MOTORN OCH BASEN MED BLAD ÄR GJORDA AV SVART PLAST. Fyra fot i svart kompletterar enhetens eleganta utseende.1,5-LITERS KANNA MED 4 INRE RIBBORåprofilering av bladen och formen på insidan av fragmenteringskärlet säkerställer en homogen massa från produkterna skuren i större bitar, ordnade i lager. KANNA LOCK MED RUNT HÅL I MITTENlocket för att stänga kannan är gjord av transparent plast. Basen på kannan av svart plast är utrustad med ett 4-ekers blad av mycket hållbart rostfritt stål.

DE VIKTIGASTE PARAMETRARNA:MAXIMAL EFFEKT - 800WNOMINELL EFFEKT - 600WSPÄNNING - 220–240V ~ 50/60 HzTILLVERKARE - ADLERPRODUKTEN FÖRPACKAD I ORIGINALFÖRPACKNINGEN HAR INSTRUKTIONER PÅ POLSKA OCH MÅNGA ANDRA.


Betalningsmetoder

  • Överföring
  • Kontant
  • Betalningar online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Fraktmetoder

  • Personlig upphämtning
  • Inrikesfrakt
  • Utrikesfrakt

Andra grossisterbjudanden

Andra erbjudanden i denna kategori

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.