WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Glory Star 10" kiosktablett för kommersiellt bruk

3 566,13 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
50 stycken
Land
Storbritannien
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 1 år sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

TRÅDBUNDET ETHERNET OCH VALFRI STRÖM ÖVER ETHERNET

Den nya Power over Ethernet (POE) är en tillvalsfunktion där det är dyrt att installera en strömkontakt och användningen av en lågkostnadsspänning möjliggör en mer kostnadseffektiv lösning. POE möjliggör enkel installation av en ström- och internetkabel (RJ45) i en enhet och gör det enkelt att planera konferensrum.

LÄGG TILL MODULPLATS

Glory Star 10-tums kioskplatta erbjuder ett brett utbud av kringutrustning. Du kan ansluta upp till tre kringutrustning till kanten och botten av surfplattan för att skapa applikationer i interaktiva kataloger, oändliga gångar, åtkomstkontroller, incheckning och självbeställning.

ÖPPET API

Glory Stars ingenjörsteam är specialiserat på kodning av Android-operativsystemets firmware. Vi erbjuder anpassade firmwaretjänster och öppna API:er. Open API gör det möjligt för utvecklare och programutvecklare att komma åt funktionerna eller data i Android-operativsystemet, applikationen och andra tjänster för att möjliggöra en hög nivå av anpassning och integration i din produkt / tjänster.

STAROS - ROYALTYFRI KIOSKLÅSNINGSAPP * Kontakta oss

LICENSFRI KIOSKLÅSNINGSAPP STAROS En app för låsning av kiosker är installerad på NEBULA-surfplattor. STAROS tillåter användare att starta videor, webbplatser och appar automatiskt och förhindra oönskade tredje parter från att komma åt Android-systemet. Funktioner som att dölja de nedre staplarna, schemalägga växlingstimer, ställa in användarrättigheter och automatiskt gå igenom videor / foton gör det lättare för utvecklare att utveckla appar för att låsa sina appar. Målet är att säkerställa en säker och stabil surfplatta i en affärsmiljö.

KLAR MONTERING

Erbjuder flera monteringsalternativ för att säkerställa installationsflexibilitet, inklusive väggfäste, surfplattefäste och hyllfäste.
Þ


Bilagor
Nedladdning fil gad101-user-manual.pdf


Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.