WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Handgjorda mockasiner espadrilles skor för kvinnor GRÖN RETRO

131,44 kr /ett par pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
24 par
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Spanien
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 1 år sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Ta dig an de ursprungliga espadrillerna eller espardeñas med platt plattform av esparto för kvinnor stil mockasin handgjorda i Spanien på ett hantverksmässigt sätt. Espardeñas eller espadriller av naturlig esparto sys för hand med mycket kärlek. De autentiska och originella espadrillerna eller fjädrarna mockasinstil med platt sula av naturlig esparto för kvinnor GREEN RETRO är gjorda för hand i pikétyg och 100% ekologisk bomull. Dessa espatroövningar är det perfekta komplementet som kombineras med nästan alla typer av trender eller modeutseenden. Den kontrasterande kvaliteten på våra designespadriller med platt plattform esparto stil mockasin för kvinnor är skor av kvalitet och komfort. Köp online de designespadriller som är modetrender i vårsommar ... vara mambo min vän!

Köp online designersandalerna med platt sula av esparto-plattform mockasinstil för kvinnor som orsakar raseri på internet. Helt handgjord av autentiska hantverkare av esparto eller naturlig jute.

Våra GREEN RETRO esparto mockasin espadriller för kvinnor består av en platt sula av esparto eller handflätad jute. Esparto espadriller dekorerade i pikétyg tryckta med miljövänliga bläck som respekterar miljön. Skor inredda i nyanser av grönt, turkos och vitt. Handsydd i knapphålssöm till platt sula av naturlig esparto.

Njut av de mest originella designdekorerade espadrillerna från internet. Äkta espadrilles plattsula med mockasin i espartostil för kvinnor, handgjord i Spanien i begränsad upplaga. Ett mycket bekvämt platt skor som inte går förskräckt. Vi kramar inte våra espadriller eftersom varje par passar perfekt till formen på foten hos den person som passar dem. Vänder sig så här, i esparto espadriller för kvinnor helt personliga och mycket exklusiva.

De handgjorda espadrillerna som DOROTHY MAMBO™ tillverkar i begränsad upplaga, är en sko helt handgjord och ekologisk. Vid tillverkningen ingriper inte någon produktiv process som genererar föroreningar. Vi sticker ut genom att dra full nytta av de naturliga fibrerna i espto eller jute som naturen ger oss på ett hållbart sätt.

Köp idag din stil mockasiner online design espadrilles som är mer fashionabla i vår sommar. Kombinera dem med utseendet eller trenden av mode som du gillar. Ya chic, urban, vintage eller någon modestil. Ta på dig espadrillerna som kombineras med alla typer av plagg eller tillbehör. Oavsett om det är shorts, byxor eller kjolar. Ett mycket bekvämt skor, handgjorda, helt handgjorda i Spanien.

En retro vintageinspirerad design inredd i gröna, turkosa och vita färger. Designer espadriller som kombineras med alla typer av plagg eller modetrender. Ett designerskor som ger fräschör och avslappnad elegans till ditt modeutseende.

Designer alpargatas inspirerade av det fantastiska 50-talet och deras retrogeometrier. Ett mycket bekvämt och mångsidigt skor som kommer att bli en grundläggande grund i alla garderobsbakgrunder som sticker ut. Bekväma skor som du inte får missa i resväskan på vårens sommarlov.

Våra espadriller med naturlig sula esparto stil mockasin för kvinnor, är perfekta skor som kan kombineras av alla typer av kläder eller modeaccessoarer. De har blivit det perfekta komplementet att kombinera med dina kläder, kjolar, byxor, jeans eller shorts.

Våra espadriller med platt plattform av naturlig mockasin i espartostil för kvinnor, är ergonomiska skor och mycket bekväma. Förvandlas, ja, till dina oskiljaktiga reskamrater under vårlovssommaren. Ett par espadriller med espartoplattform för kvinnor som du också kan bära på hösten. Och på några av de mest privilegierade platserna i världen, under hela året.

Bär den överallt, i dina espadrille espadrilles för kvinnor. Ett mycket bekvämt skor som inte tar plats i din resväska. Dess stora mångsidighet gör dessa espadriller till ett oumbärligt modeaccessoar. Njut av idylliska promenader genom naturen, nära havet eller staden. Upplev DOROTHY MAMBO-upplevelsen™.

I alla mode- och skokollektioner av design som DOROTHY MAMBO™ tillverkar. Kvaliteten i kläderna och råvaran är vårt signum. Av denna anledning gjorde vi alla våra espadriller och sökte hela tiden excellens, maximal komfort och komfort. För att uppnå dessa höga kvalitetsnivåer. Det är viktigt att tillämpa en uttömmande kvalitetskontroll på alla våra produkter. Dessa rigorösa kvalitetskontroller gör våra naturliga esparto espadriller för kvinnor, ger en perfekt passform och maximal komfort.

Våra GREEN RETRO spandex flat sole spandexskor för kvinnor är handgjorda skor av hög kvalitet i Spanien. Den platta plattformssulan av esparto eller jute, flätas för hand av skickliga espartohantverkare i Spanien. Dessa espadriller i mockasinstil är gjorda med jute- eller esspartotyger och passar perfekt till fotsulorna. Ger en avkopplande massage medan du går med dem. Den platta plattformssulan av esparto eller naturlig jute, har förmågan att ta bort överflödig svettning som kan ackumuleras i sulan på f


Bilagor
Nedladdning fil dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Nedladdning fil dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.