FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Tracer Stilo är trådlösa on-ear-hörlurar som erbjuder trådlös komfort som du kan uppskatta i alla situationer. Oavsett om du är mitt uppe i spännande spelande av ditt favoritdatorspel eller under ett tufft konditionsträning, låter Tracer-hörlurarna dig njuta av din favoritmusik utan att skämmas. Dessutom, tack vare det högkapacitetsbatteriet, behöver du inte räkna ner till nästa laddning.

• Aktiv brusreducering
• Bluetooth 5.0-teknik
• 40 mm drivers
• Batteri med lång livslängd
• Stöd för Bluetooth-profiler
• Inbyggd mikrofon
• Hörselkåpor av material som är behagligt att ta på

Tyst när du behöver det
Tack vare ANC-systemet, som minimerar oönskat ljud, isolerar du dig snabbt från det omgivande bruset. Tracer-hörlurar minskar bakgrundsljudet även när du inte lyssnar på musik.

Bekväma kontroller
Tracer Stillo trådlösa hörlurar är utrustade med Bluetooth 5.0-teknik, tack vare vilken de fungerar med smartphones och surfplattor inom en räckvidd av 10 meter.

Obegränsad musik
Tracer Stillo-hörlurarna har ett kraftfullt 300mAh batteri som ger dig upp till 15 timmars oavbruten uppspelning av din favoritmusik eller telefonsamtal. I standby-läge kan hörlurarna arbeta upp till 180 timmar, så du behöver inte fortsätta ladda dem.

Revolutionerande ljud
Njut av klart och kraftfullt ljud. De stora och effektiva driverna med en diameter på 40 mm inbyggda i hörlurarna säkerställer exakt ljudåtergivning.

Spännande gameplay
Tracer trådlösa hörlurar är också ett bra alternativ för spelentusiaster. De fungerar med alla konsoler som stöder Bluetooth-teknik, så att du kan njuta av spelet ostört av omgivande buller. Den inbyggda mikrofonen låter dig hålla kontakten med resten av ditt lag under onlinespel. Användningen av ett universellt 3,5 mm miniuttag gör att du enkelt kan ansluta till de flesta enheter.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.