FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Hostelvia Cana Lisa 200 ml högkvalitativa ölglas i härdat glas - 20 räkningar, stapelbar design

8,82 kr /styck pris utan skatt
Förhandlas senare

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
500 stycken
Tillgänglig kvantitet
1272 stycken
Land
Lettland
Varugrupp
Ny  
SKU:
V0071
EAN:
8436536680188
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Upptäck det överlägsna hantverket hos Hostelvia Cana Lisa 200 ml ölglas. Dessa glasögon är designade med hotell- och restaurangbranschens behov i åtanke och är tillverkade av härdat glas av hög kvalitet, vilket säkerställer livslängd och motståndskraft mot termisk chock.

Varje glas har en kapacitet på 20 ml och är unikt skapat för den perfekta serveringen av öl. Med en maximal diameter på 66,5 mm och en höjd på 105 mm är dessa glas ergonomiskt utformade för den bästa dryckesupplevelsen.

Hostelvia Cana Lisa-glasögonen är noggrant utformade för att uppfylla grossistkraven och är bekvämt förpackade med 24 glas per låda. Varje låda väger 4,5 kg och en standardpall innehåller 53 lådor, totalt 1272 glas.

Nettovikten för varje glas är 170 g, och deras stapelbara funktion möjliggör effektiv förvaring och hantering. Även om dessa glas inte är lämpliga för finslipade glaskonstruktioner, gör deras robusthet och eleganta utseende dem till ett uppskattat tillskott till alla dryckestjänster.

Observera att glasen inte är stapelbara, vilket förstärker deras individualitet och förhindrar potentiella skador. Dessa glasögon av professionell kvalitet vänder sig till grossistmarknaden och erbjuder gott om utbud för alla kommersiella miljöer.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.