FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Impregnerar och rengöringsmedel

att komma överens /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
på förfrågan
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Fila
Sista genomförande
för 8 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Duschvård täckt med Fila-lösningar

Filas Surface Care-sortiment innehåller en mängd olika behandlingar för underhåll av dusch och kakel. Lösningarna sträcker sig från rengörings- och tätningsprodukter till vattendroppsbehandlingar. Alla produkter skyddar ursprungliga egenskaper - utan att ändra utseende - och ger snabb och säker applicering. Produktionen stöds av Filas nya ISO 14001:2014-certifiering och dess omfattande sortiment rekommenderas av över 200 ledande golvmärken.

Nya kakelskydd inkluderar lösningsmedelsfri, fläckskyddande tätningsmedel – FILAMP90 ECO PLUS. Den LEED-godkända impregneraren, som är en del av Filas prisbelönta Green Line, är designad för polerade porslinsytor och natursten. Det ger en säker, luktfri applikation och skyddar även injekteringslinjer.

För duschkabiner är glasrengörare och skydd med dubbla ändamål - FILANO DROPS - en spraybehandling utan sköljning som rengör utan ränder. Det skapar också en osynlig hydrofil film - liknande vattenmolekyler - så att vattendroppar glider av ytor utan att lämna kalkmärken. Den lösningsmedelsfria, icke-sura formeln är idealisk för kakel, glas och speglar - liksom glasmosaik och glaserad keramik. Det kan också användas för att rengöra kranar, stållister och plexiglas.

För initial rengöring och löpande underhåll inkluderar andra behandlingar djuprengörande avkalkare, DETERDEK; kraftig avfettningsrengörare och vaxborttagare, FILAPS87; rutinmässig sprayrengörare, FILAVIA BAGNO; injekteringsrengöring FUGANET och bästsäljande pH-neutralt tvättmedel, FILACLEANER.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.